Verdict definitiv pentru traficanți din zona Motru! Pedepse mai blânde!

Nu mai puțin de nouă tineri implicați într-o rețea de traficanți și consumatori de droguri din zona Motru, unii dintre ei provenind din județul Mehedinți, au aflat ce au decis magistrații în dosarul în care procurorii DIICOT i-au și reținut în mai 2014, unii dintre ei fiind inclusiv în arest preventiv.

Cei mai mulți dintre ei au primit pedepse mai mici decât cele pe care le-a stabilit în noiembrie 2015 Tribunalul Gorj, Curtea de Apel Craiova achitându-i pe aceștia de o parte din acuzațiile ce le fuseseră aduse. De aici au rezultat și pedepse mai mici, magistrații hotărând inclusiv un număr mai mic de zile de muncă în folosul comunității pentru inculpați.

„Reduce durata termenului de supraveghere stabilită conform art 92 Cod penal, pentru fiecare dintre inculpaţii Tănăsoiu Ionuţ Eugen, Midan Dan Iulian, Gomoi Mădălina Ramona, Lungu George Viorel la 2 (doi) ani. Înlătură obligaţia impusă în baza art. 93 alin. 2 C.pen inculpaţilor Tănăsoiu Ionuţ Eugen, Lungu George Viorel, Midan Dan Iulian, Gomoi Mădălina Ramona, Gonciulea Constantin Puiu, Sperlea Petre Daniel, de a nu părăsi teritoriul României fără acordul instanţei. În baza art 93 alin 2 lit c Cod penal, Impune inculpaţilor Tănăsoiu Ionuţ Eugen, Lungu George Viorel, Midan Dan Iulian, Gomoi Mădălina Ramona, Gonciulea Constantin Puiu, Predescu Remus Vasile, Sperlea Petre Daniel, obligaţia ca pe durata termenului de supraveghere să se supună măsurilor de control, tratament sau îngrijire medicală, specifice consumatorilor de droguri. Reduce perioada pe care vor presta o muncă în folosul comunităţii fiecare dintre inculpaţii Tănăsoiu Ionuţ Eugen, Sperlea Petre Daniel, Gonciulea Constantin Puiu şi Lungu George la 60 de zile pentru fiecare inculpat”, a hotărât Curtea de Apel Craiova.

Constantin Puiu Gonciulea a fost considerat lider al grupării respective, dar pedeapsa lui este sub trei ani, cu suspendare, în baza deciziei finale el având și un număr mai mic de prestat muncă în folosul comunității, asta după ce a decis să recunoască toate acuzațiile ce îi erau aduse. Din rețeaua lui a făcut parte și Ramona Mădălina Gomoi, cea care a fost implicată într-un scandal la Motru, după ce a lovit un polițist peste față cu o curea, omul legii încercând să aplaneze un conflict pe care tânăra și alți prieteni de-ai săi îl aveau cu chelnerii unui local pentru refuzul de a plăti consumația.

Vizualizări: 1,042

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: