Veste bună pentru Belgher

În ziua în care aştepta o sentinţă în dosarul în care este judecat pentru că a condus un autoturism pe drumurile publice fără să aibă permis de conducere, Leonida Belgher a primit o veste care îl va bucura cel puţin pentru o lună de acum încolo. Magistraţii au amânat pentru a doua oară pronunţarea unei sentinţe cu privire la verdictul pe care acesta îl aşteaptă, dar i-au prelungit dreptul de a conduce în continuare.

„Admite cererea inculpatului Belgher Artur-Leonida, domiciliat în comuna Alimpeşti, sat Sârbeşti. (…) Dispune prelungirea dreptului de circulaţie al inculpatului, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data 23.10.2018, până la data de 21.11.2018, inclusiv. Măsura luată de instanţă va fi comunicată din oficiu şi Şefului Serviciului Poliţiei Rutiere Gorj. Definitivă”, a decis Judecătoria Novaci.

În ceea ce priveşte sentinţa pe care o aşteaptă politicianul, magistraţii au decis ca peste o săptămână să dea verdictul în cazul acestuia. Procesul lui Belgher a început în urmă cu doi ani la Judecătoria Novaci şi este cel mai lung într-o astfel de speţă, de regulă judecătorii dând un verdict în asemenea cazuri chiar şi de la primul termen. (G.I.)

Vizualizări: 1,355

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: