Proxenetul Bejinaru visează la libertate

Fostul angajat al Complexului Energetic Oltenia, condamnat la 7 ani de închisoare pentru proxenetism, Aristică Benoni Bejinaru, nu va redeveni prea curând o persoană liberă. Cel puţin până la sfârşitul acestui an şi chiar începutul anului viitor, el are şanse extrem de mici să scape de executarea pedepsei pe care au dispus-o magistraţii în dosarul său. Judecătorii i-au respins ultima solicitare de liberare condiţionată formulată de acesta şi, pentru că bărbatul are mai multe astfel de cereri pe rolul a diferite instanţe, magistraţii gorjeni au stabilit şi ca Bejinaru să nu mai aibă dreptul de a formula asemenea solicitări până la sfârşitul lui ianuarie anul viitor.

„Respinge cererea de liberare condiţionată formulată de petentul Bejinaru Aristică Benoni, în prezent deţinut în Penitenciarul Tg-Jiu. Stabileşte termen de rediscutare a cererii la data de 30.01.2019. Obligă petentul la 20 de lei cheltuieli judiciare statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, a decis Judecătoria Târgu Jiu.

Verdictul nu este definitiv, Bejinaru formulând deja contestaţie în speranţa că o altă instanţă îi va da dreptate. El a ajuns în spatele gratiilor în august 2014, după ce a fost prins în flagrant de procurorii DIICOT. Venea de pe litoral unde dusese nişte tinere pentru a se prostitua. În acea perioadă, el era în concediu de odihnă şi primise din partea angajatorului său bilet de odihnă, anul acesta CE Oltenia cerând în instanţă plata contravalorii biletului respectiv. (G.I.)

Vizualizări: 1,116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: