Vezi ce facilități au studenții cu taxă de la UCB

Vești bune pentru toți studenții din cadrul Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Unitatea de învățământ superior a aprobat o serie de facilități, în special pentru studenții cu taxă. Aceștia pot beneficia de reduceri de până la 25% din taxă dacă au mai fost studenți la universitatea Brâncuși. Și masteranzii pot beneficia de aceste facilități.

Studenții care urmează două specializări în regim cu taxă în același timp, dar și studenții care au urmat o specializare fără taxă, iar acum au o a doua specializare cu taxă, pot beneficia de o reducere de 25%, anunță conducerea Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. De facilitate beneficiază și studenții care au terminat un program de licență la UCB și urmează un master cu taxă tot la UCB. ”Dacă urmează o specializare în regim cu taxă și cealaltă este în regim fără taxă, atunci la programul pe care îl efectuează în regim cu taxă, de asemenea beneficiază de reducere de 25%. Mai sunt reduceri de 25% pentru toți studenții care urmează a doua specializare în regim cu taxă în universitate. Dacă au fost școlarizați în regim licență în universitatea noastră, fără taxă, și vin la master cu taxă tot în universitatea noastră, în această situație beneficiază de reducere de 25%”, a declarat Luminița Popescu, rectorul Univeristății ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.
Facilități și mai mari au masteranzii la ”Administrarea și conducerea unităților de învățământ”. Ei vor plăti programul de master la jumătate. ”Pentru programul de master «Administrarea și conducerea unităților de învățământ», întrucât acesta a fost gândit ca un program dedicat cadrelor didactice din învățământ, fie superior sau preuniversitar, pentru acest program de master există o reducere de 50% a taxei de școlarizare. Taxele de școlarizare nu s-au modificat în universitatea noastră. Poate vom lua în discuție de la anul o creștere a taxei, dar acum nu s-au modificat taxele de studiu”, a declarat Luminița Popescu, rectorul Universității ”Constantin Brâncuși”.
Pentru a beneficia de această reducere, studenții trebuie să depună o cerere la decanatul facultății la care este arondat programul de studii și această cerere se aprobă de către Consiliul Facultății, iar mai apoi se ia act de această aprobare în Consiliul de Administrație și în Senat.

Vizualizări: 821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: