Vezi ce proiecte au noii primari din Gorj!

Județul Gorj are șapte primari noi. Este vorba de Radu Constantin, primar PP-DD la Țicleni, Marian Slivilescu, primar PP-DD la Tismana, Ovidiu Pungan, primar UNPR la Bălăneşti, Gheorghe Păsărin, primar USL la Bâlteni, Dumitru Turbăceanu, primar independent la Baia de Fier, Gheorghe Bilea, primar PDL la Bolboşi şi Adrian Mangu, primar USL la Bărbătești. Bătălie aprigă s-a dus pentru comuna Baia de Fier în condițiile în care fostul primar Constantin Mihuțescu s-a afişat la vot cu însuși premierul Victor Ponta care a votat și el la Baia de Fier şi a pierdut.

Noul primar al comunei Bălănești Ovidiu Pungan l-a bătut pe fostul primar Radu Rotaru cu aproape 500 de voturi așa că victoria a fost una răsunătoare. Pungan a declarat ieri că primul lucru care îl va face va fi o curățenie generală în comună. ”Mă simt foarte bine în postura de primar. Procentul este foarte bun,754 de voturi, USL-ul 345 și PDL 271 de voturi. Eu iubesc cetățenii și vreau să le demonstrez că merit încrederea lor. Sunt multe lucruri de făcut dar voi începe cu o curățenie generală în comună și cu atragerea de fonduri”, a declarat Ovidiu Pungan.

Bilea: ”Victoria era previzibilă”

Cel care l-a înlăturat pe fostul primar Viorel Croitoru de la primăria Bolboși a declarat că victoria era previzibilă pentru că s-a observat voința tinerilor de a schimba ceva. ”Victoria era previzibilă. Cred că am câștigat datorită voinței tinerilor de a schimba ceva și în al doilea rând nerealizările fostului primar. Într-adevăr am avut și o echipă foarte sudată de consilieri. Primul lucru pe care îl voi face este acela de a finaliza biserica din satul Valea și repararea grupurilor sanitare din școli”, a declarat Gheorghe Bilea, primarul PDL la Bolboși.

Turbăceanu: ”Am dus o luptă sinceră și onestă”

Dumitru Turbăceanu, preotul care l-a bătut măr pe fostul primar Constantin Mihuțescu, a declarat că nu a fost o luptă aprigă ci mai degrabă una onestă, sinceră și dreaptă, cel puțin din partea lui. L-a câștigat pe Mihuțescu la o diferență de 200 de voturi.”Eu am fost optimist și iată că am avut dreptate, știam că o să câștig. Nu pot să  spun că am dus un război ci mai degrabă o luptă dreaptă, sinceră și onestă. Am avut emoții dar cetățenii au știut ce să aleagă”, a declarat Dumitru Turbăceanu.    

Slivilescu: ”Mă bucur de simpatia oamenilor”

Marian Slivilescu este noul primar al orașului Tismana. Acesta a declarat ieri că a avut parte de un succes nescontat dar că a observat că se bucură de simpatia oamenilor și nu vrea să-i dezamăgească. ”Am avut un succes nescontat și meritul este al echipei pe care eu am propus-o. Am câștigat la diferență de câteva sute de voturi ceea ce înseamnă că oamenii și-ai dorit schimbarea. Mă bucur de simpatia oamenilor și voi face totul ca să nu-i dezamăgesc”, a declarat Marian Slivilescu, primar din partea PP-DD. 

Radu Constantin: ”Mă simt ca după război”

Ion Ungureanu a pierdut și el funcția de primar la Țicleni în favoarea viceprimarului Radu Constantin. Acesta a câștigat fotoliu de primar din partea PP-DD după ce bătălia cea mare s-a dat între candidatul PDL și candidatul USL. ”Mă simt ca după război dar populația m-a scos învingător. Am câștigat la o diferență de peste 500 de voturi în timp ce USL-ul a ieșit abia pe locul III”, a declarat Radu Constantin.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: