Vezi cum a câştigat Bârcă o sticlă de whiskey

Politica se îmbină foarte bine cu pariurile, lucru demonstrat încă o dată. Înainte de alegeri s-au făcut pariuri, cum s-a întâmplat şi în cazul Primăriei Turburea. Ion Bârcă a pariat cu Dian Popescu pe o sticlă de whiskey că va câştiga încă un mandat, şi aşa a fost. Acum Bârcă îl aşteaptă pe Dian Popescu să se achite de pariu, însă preşedintele PNL Gorj a si uitat de acest lucru şi îl îndeamnă pe Bârcă să parieze cu şeful său de partid, Ion Ruşeţ.

Ion Bârcă a pariat cu Dian Popescu în timpul campaniei electorale că va câştiga alegerile, lucru care s-a şi întâmplat. Primarul din Turburea aşteaptă ca Dian Popescu să-şi ţină cuvântul, dacă nu, îl va suna în perioada următoare să-i amintească faptul că a pierdut pariul şi că-l aşteaptă cu sticla de whiskey.” De Rusalii am făcut pariu cu domnul Dian Popescu că voi câştiga primăria Turburea. Domnul Dian a zis că este posibil să o cîştig, dar nu voi lua consiliul local. Eu i-am zis că o să am şase consilieri şi aşa s-a întâmplat.  Am câştigat acest pariu, domnul Dian este un om de onoare şi-mi va da pariul! Am pariat pe o sticlă de whiskey foarte bun. Încă nu l-am sunat, dar o să fac acest lucru în zilele următoare. Sincer mă aşteptam ca dânsul să mă sune să ne întâlnim ca să-mi dea pariul”, a declarat Ion Bârcă.

Dian Popescu îl trimite la Ruşeţ

Dian Popescu susţine că nu este adevărat aşa ceva, şi-i sugerează lui Bârcă să parieze cu pereşedintele de la PDL,  Ion Ruşeţ, care este un împătimit al pariurilor şi al jocurilor de noroc. „Eu nu mă ocup de can-can. Eu intru în mintea domnului Bârcă? Haide-ţi să fim serioşi. Cred că pariurile le face domnul Bârcă şi cu domnul Ruşeţ când joacă poker sau par-impar”, a replicat Dian Popescu.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: