Vezi cum arată noul parc înfiinţat la Ţicleni

Administraţia locală din Ţicleni a finalizat lucrările de amenajare a parcului din faţa Casei de Cultură demarate la începutul verii. Astfel, cetăţenii se pot bucura de un nou spaţiu în care să petreacă timpul liber. Amplasamentul a fost utilat cu băncuţe noi, iar în mijloc a fost amplasată şi o fântână arteziană. Autorităţile locale promit că vor schimba faţa oraşului în următorii ani.

Casa de Cultură a oraşului Ţicleni a căpătat un nou aspect după finalizarea lucrărilor de amenajare a parcului. Asta pentru că acolo unde până acum câteva luni exista pietriş şi chiar nămol, atunci când ploua, acum există alei de acces pe care au fost amplasate băncuţe din lemn şi oţel, dar şi coşuri de gunoi. Mai mult decât atât, a fost realizat şi un sistem de iluminat ambiental şi decorativ, iar vechea fântână a fost recondiţionată şi pusă în valoare.

În mijlocul parcului a fost amenajată şi o fântână arteziană impunătoare. „În cursul perioadei de vară, la iniţiativa domnului primar, a fost realizată, din fonduri de la bugetul local, lucrarea ce prevede amenajarea parcului Casei de Cultură a oraşului. Lucrările au fost recepţionate în cursul lunii august. Această investiţie pune în valoare Casa de Cultură a oraşului şi reprezintă o oază de relaxare pentru locuitorii din zonă”, a declarat Veronica Glodeanu, purtătorul de cuvânt al primăriei Ţicleni.

Autorităţile locale şi-au propus ca într-un viitor apropiat să recondiţioneze şi vechile clădiri din apropierea Casei de Cultură a oraşului. În una dintre aceste clădiri vor funcţiona cabinete medicale, iar în alta va fi amenajată noua bibliotecă. Aceste investiţii sunt deja în faza de proiectare.

Căminul liceului va fi reabilitat

Consilierii locali din Ţicleni au avizat în cadrul şedinţei de Consiliu Local de la finalul lunii august alocarea de fonduri din bugetul local pentru reabilitarea unui nivel al căminului liceului. Valoarea estimativă a lucrărilor este de circa 550 mii lei.    

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: