Avalanşă de solicitări la Palatul Copiilor Târgu Jiu

Palatul Copiilor Târgu Jiu a dat startul înscrierilor mai devreme cu aproximativ o săptămână decât de obicei. Până anul acesta înscrierile se făceau începând cu data de 1 septembrie, însă din cauza numărului mare de solicitări conducerea instituţiei a primit cererile încă de la sfârşitul lunii august. Numai ieri, circa 200 de părinţi şi-au înscris copiii la cursurile de la Palatul Copiilor. Cele mai solicitate sunt cercurile de limbi străine, dansuri moderne, gimnastică, pictură şi muzică.

Părinţii s-au grăbit să-şi înscrie micuţii la Palatul Copiilor din Târgu Jiu, chiar dacă anul şcolar se va deschide la data de 1 octombrie. În anul şcolar 2014/2015, Palatul Copiilor va funcţiona cu 23 de clase de protecţia mediului, sculptură, muzică uşoară, muzică folk, gimnastică aerobică, cultură şi civilizaţie engleză şi franceză, cenaclu literar, pictură şi multe altele.

Anul trecut aceste cercuri au fost urmate de circa 3600 de elevi la nivelul instituţiei din Târgu Jiu, în judeţ fiind înscrişi peste 9.000 de copii care după cursuri petrec câteva ore alături de profesori de muzică, pictură, gimnastică pentru a-şi dezvolta talentul. Dintre acestea cele mai solicitate au fost: gimnastica aerobică, dansurile moderne, limbile străine, muzica uşoară şi populară, informatica, pictura şi protecţia mediului. „Am dat drumul la înscrieri mai devreme decât în anii trecuţi pentru că foarte mulţi părinţi au venit să se intereseze de activităţile noastre de pe la jumătatea lunii august. Şi anul acesta vom avea 23 de cercuri care cuprind o multitudine de domenii de activitate: sport, teatru, limbi străine, muzică populară şi uşoară, dans, sculptură, protecţia mediului, desen şi pictură, gimnastică. Anul trecut cursurile au fost frecventate de circa 3600 de copii, însă credem că acum numărul de solicitări va fi mult mai mare pentru că numai într-o singură zi, pe 1 septembrie, am efectuat aproximativ 200 de înscrieri”, a declarat Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor Târgu Jiu. 

Vizualizări: 234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: