Unităţile şcolare din Dragoteşti, aprovizionate cu lemne

Autorităţile locale din Dragoteşti au pregătit din timp unităţile de învăţământ de pe raza comunei pentru începerea anului şcolar, dar şi pentru perioada rece. Circa 50 mii lei a alocat administraţia locală pentru achiziţia de material lemnos necesar pentru încălzirea claselor, dar şi pentru reparaţii şi igienizări.

La nivelul comunei Dragoteşti funcţionează trei şcoli şi patru grădiniţe în care studiază circa 300 de şcolari şi preşcolari. Este vorba de Şcoala Gimnazială clasele I-VIII Corobăi, Şcoala primară nr.2 Dragoteştii de Sus şi Şcoala Gimnazială clasele I-VIII „Ion Vâlceanu” din Dragoteşti şi grădiniţele apartenente, la care se mai adaugă şi grădiniţa din Trestioara.  Pentru ca elevii să studieze în cele mai bune condiţii, autorităţile locale au alocat bani de la bugetul local pentru achiziţia de lemne, necesare în perioada rece, dar şi pentru reparaţiile şi igienizările care se impun ca la fiecare început de an şcolar.

Pentru achiziţia de material lemnos a fost alocată suma de 30 mii lei, iar pentru reparaţii şi igienizări suma de 16 mii lei. Unităţile au fost deja aprovizionate cu lemne. „Şcolile se prezintă foarte bine, anul şcolar va începe în condiţii foarte bune. În luna septembrie intenţionăm să şi zugrăvim clasele la două dintre şcoli. Acum suntem în perioada în care aprovizionăm şcolile cu lemne. Am achiziţionat 100 mc de lemne, la cele două şcoli gimnaziale distribuim câte 40 de mc”, a declarat Cosmin Necşulea, directorul Şcolii Gimnaziale Corobăi, care are în structură toate unităţile de învăţământ de pe raza comunei.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: