Vicele din Rovinari face angajări pentru Complex

O firmă din afara judeţului Gorj care face lucrări la Complexul Energetic Rovinari are nevoie de forţă de muncă, în special sudori şi electricieni. Cel care se ocupă de primirea CV-urilor este chiar viceprimarul oraşului, Laurenţiu Chivu. Vicele din Rovinari spune că este vorba de o firmă serioasă care i-a cerut ajutorul şi pe care nu o putea refuza atâta timp cât caută angajaţi în oraşul Rovinari.

Laurenţiu Chivu este în prezent o punte de legătură între patronul firmei şi cei care sunt interesaţi de obţinerea unui loc de muncă temporar. Potrivit viceprimarului Chivu, firma a fost contractată de Complexul Energetic Rovinari pentru realizarea unor lucrări şi caută în special electricieni şi sudori. „Este vorba de o firmă din altă localitate care mi-a solicitat ajutorul să găsească oameni care vor să muncească. Locul de muncă este pe perioada cât au ei lucrări la CE Rovinari. Eu nu sunt decât o punte de legătură între patron şi angajat. Eu am dat anunţ şi aştept CV-uri în continuare”, a declarat Laurenţiu Chivu, viceprimarul din Rovinari.

Cereri, până vineri

Cei care sunt interesaţi de acest job, pot depune CV-urile împreună cu actele care dovedesc calificarea până vineri când viceprimarul le va da patronului în vederea unei selecţii. Cert este că nici viceprimarul nu ştie de câţi oameni are nevoie firma respectivă. „Până acum avem 47 de cereri şi mai aşteptăm până vineri când o să le dau patronului care cu siguranţă va mai face şi el o triere. Tot cu patronul vor discuta şi cuantumul salariului şi programul”, a adăugat Chivu.

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: