Vicele din Scoarţa, executat de Paşti: E mai rău ca-n PCR

”Am fost executat politic, m-au sacrificat ca pe un miel de Paşte”, a spus la Radio Infinit viceprimarul liberal din Scoarţa, Gheorghe Babalâc, dat afară din partid, sâmbătă, pe motiv că a fost de partea democrat-liberalilor în consiliul local. Preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, susţine că excluderea n-are legătură cu protocolul USL, ci cu disciplina de partid.

Viceprimarul de la Scoarţa zice că-n Partidul Liberal e mai rău decât în cel Comunist din moment ce, fără să fie de faţă, sâmbătă, a fost exclus din PNL. Motivul: stă mai bine în sondaje decât primarul Aurelian Cotârlău. Mai mult decât atât, Babalâc susţine că a fost sacrificat de dragul USL-ului local, întrucât, în locul său ar urma să fie numit pesedistul Constantin Popescu.

„De vină e domnul primar, e conştient de faptul că stă foarte rău în sondaje. Primul duşman al primarului este vicele. Eu nu am fost informat de nimic. E mai rău ca-n PCR“, a spus vicele.

Primarul Aurelian Cotârlău spune că la Scoarţa a existat o înţelegere, făcută în 2008, ca Babalâc să stea numai doi ani în funcţia de viceprimar. Edilul susţine că, de vreo două luni, nu mai exista comunicare cu vicele care i-ar fi purtat sâmbetele şi pe la conducerea judeţeană a PNL.

Preşedintele liberalilor Dian Popescu, declară că viceprimarul Gheorghe Babalâc a votat permanent împotriva deciziilor PNL făcând jocurile democrat-liberalilor, prin urmare a încălcat statului partidului şi-a fost exclus. Popescu susţine că înlocuirea unui liberal cu un pesedist, în funcţia de viceprimar la Scoarţa, nu are legătură cu protocolul Uniunii Social Liberale.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: