Viceprimar: Mulţumesc medicilor că mi-au salvat soacra

Un viceprimar gorjean mulţumeşte medicilor că i-au salvat soacra de la moarte. Este vorba de Luchian Drăghici, viceprimarul de la Muşeteşti, care a ţinut morţiş să-şi arate recunoştinţa faţă de medicii din Târgu Jiu şi Craiova pentru că au pus-o pe picioare pe soacra sa care a fost la un pas de moarte din cauza unui hematom la cap.

Soacra viceprimarului are 76 ani, iar în urmă cu câteva luni a suferit un accident vascular. Din acel moment nu a mai mers şi nici nu a mai putut să vorbească. Chiar dacă îi este soacră, viceprimarul din Muşeteşti are numai cuvinte de laudă la adresa femeii. “Acum vreo două luni am fost nevoit ca să internăm pe mama soacră la spitalul din Craiova pentru că a avut o problemă foarte-foarte complicată. A făcut un accident vascular, un hematom foarte serios şi eram foarte suspicioşi în ce priveşte sănătatea. Este o femeie care s-a trudit, a muncit enorm de mult în viaţă. La indicaţiile doamnei doctor Popescu Camelia ne-am hotărât să o ducem la spitalul din Craiova crezând că totuşi va scăpa cu viaţă”, a spus Luchian Drăghici.

Viceprimarul din Muşeteşti spune că medicii au făcut minuni şi că, deşi a trecut puţin timp de la intervenţia chirurgicală, femeia se simte bine. “Acolo, la Craiova, am întâlnit un om de mare credinţă, pe domnul doctor Cameniţă Alexandru, om de toată isprava care ne-a îndrumat, ne-a spus că este foarte riscant, dar sunt şanse de redare a sănătăţii cu mici deficienţe. Operaţia a reuşit foarte bine, mama Ioana este aproape recuperată. Păşeşte foarte frumos, vorbeşte, înainte nu putea să vorbească şi ne bucurăm că i s-a redat dreptul la viaţă. Este meritul domnilor medici care s-au străduit şi au făcut tot ce au putut pentru a saliva viaţa unui om apreciat de noi. Le mulţumesc celor doi medici”, a mai spus Luchian Drăghici  

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: