Viceprimar nou la Padeş

Comuna Padeș are un nou primar interimar. Liberalul Serafim Antonie a fost validat joi de consilierii locali în funcția de viceprimar cu atribuții de primar.

Noul viceprimar s-a bucurat și de susținerea social-democrațielor, care de această dată nu au avut o propunere pentru această funcție, deși liderul PSD Padeș, cosilierul local Mihai Argintaru, spunea că își dorește această poziție. "Avem un viceprimar al PNL la Padeș, cu 12 voturi din 12 consilieri prezenți. Este Antonie Serafim. Pesediștii nici măcar nu au avut o altă propunere. Un consilier a lipsit. Este vorba de Constantin Pora", a spus Ilie Dragoteanu, consilierul local PNL.

Liberalii au mai avut două tentative de a pune un primar interiamar la Padeș după demisia lui Ilie Dragoteanu din această funcție. La prima ședință s-au prezentat doar liberalii, iar la cea de-a doua fiecare candidat, de la PNL și PSD, au obținut câte 6 voturi. Consilierul independent Constantin Pora a lipsit de la ultimele trei ședințe. După ce consilierii au luat act de demisia lui Dagoteanu, de buna activitate a comunei s-au ocupat secretarul și juristul primăriei.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: