Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Militaru, invitat să candideze la Primăria Motru

Vicepreşedintele PNL Motru, Ion Cojocaru, crede că Severus Militaru ar trebui să intre în bătălia pentru primăria Motru. Severus Militaru este preşedintele organizaţiei PNL Motru, dar a spus în repetate rânduri că nu îşi doreşte funcţia de primar, în locul lui Dorin Hanu. Cojocaru zice că nu este pe vrute şi că, dacă el va ieşi bine în sondaje, el trebuie să fie candidatul. ”Fiecare are dreptul să candideze. Interesul nostru este să avem primar liberal. Domnul Militaru, ca preşedinte interimar, ar trebui să-şi asume responsabilitatea şi să candideze. Dacă nu avem candidaţi, atunci el ca preşedinte, trebuie să candideze, trebuie să ne reprezinte, eu aşa o văd. Domnul Militaru ne reprezintă, este cel mai bun dintre noi”, a spus Ion Cojocaru, vicepreşedintele PNL Motru. Şi conducerea centrală a propus ca filialele PNL să fie conduse de candidaţii la primărie.

Organizaţia liberală de la Motru a început să organizeze de pe acum viitoarele alegeri locale, Ion Cojocaru precizând că sondajul va fi realizat de o firmă specializată din Bucureşti. ”Rămâne la aprecierea dumnealui dacă o să candideze sau nu, numai că fiecare face nu ce vrea, fiecare face ce-i dictează partidul. E posibil ca partidul, în momentul când vom cunoaşte toţi rezultatul sondajului, să spună că domnul Militaru trebuie să candideze. Depinde cine iasă bine în sondaj care este făcut de o firmă specializată din Bucureşti. Noi am început să ne organizăm de acum dar candidaturile se pot depune şi cu o lună înainte de alegeri”, a spus Ion Cojocaru.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: