Viceprimar PC, schimbat la cererea partenerilor liberali

Alianța de centru-dreapta dă semne că nu ar mai exista la nivelul județului Gorj.  Acest lucru este demonstrat prin schimbarea viceprimarului PC din Hurezani, care s-a făcut la cererea consilierilor locali de la Partidul Național Liberal, susține Marius Borcan, preşedintele conservatorilor gorjeni.

Președintele Partidului Conservator Gorj, Marius Borcan, susține că viceprimarul PC din comuna Hurezani a fost schimbat la inițiativa consilierilor locali de la PNL, ceea ce demonstrează încă o dată că Alianța de Centru Dreapta nu a funcționat niciodată la Gorj. „Domnul viceprimar Daniel Clenciu a fost schimbat la solicitarea făcută de consilierii locali din partea Partidului Național Liberal.  Pe mine m-au nemulțumit cei de la PNL, că până la urmă este vorba de un respect reciproc. După ce domnul Clenciu a fost schimbat, la Dănești, cei de la PC i-au dat votul viceprimarului propus de la PNL. Noi am demonstrat încă o dată loialitate, noi ne-am făcut datoria. La Gorj nu a funcționat niciodată ACD, decât pe hârtie.  PC nu a fost la Guvernare în Gorj. În schimb, a respectat și guvernarea, și ACD-ul, și USL-ul, dar noi am ieșit perdanți.  Noi continuăm să respectăm USL-ul”, a declarat Marius Borcan.

Fostul vice dă vina pe PDL

La Hurezani, lucrurile se văd altfel decât la Târgu Jiu. În condițiile în care Marius Borcan susține că aleșii locali de la Partidul Național Liberal au vrut schimbarea viceprimarului, Daniel Clenciu susține că proiectul de hotărâre a fost inițiat de consilierii Partidului Democrat Liberal. Fostul viceprimar a contestat în instanță această schimbare. „Grupul consilierilor PDL a făcut proiectul de hotărâre să fiu schimbat. Este vorba de 4 consilieri PDL. Eu am contestat această decizie în instanță și am făcut o sesizare și la Prefectura Gorj. Vreau să vă spun că motivele schimbării nu respectă legea și statutul aleșilor locali și nu a fost respectată nici decizia primarului. Să nu mai spun că proiectul de hotărâre pentru schimbarea mea are același număr de înregistrare cu cel raportul comisiei de specialitate”, a declarat Daniel Clenciu.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: