Viceprimarul Aurel Popescu: Ne-au fost aduse prejudicii de imagine

Consilierii locali din Târgu Jiu sunt foc și pară că nu se pot lăuda cu activitatea din ultimele luni. Viceprimarul Aurel Popescu a muștruluit-o pe salariata care ar fi trebuit să se ocupe de acest lucru și i-a cerută o notă explicativă. Aurel Popescu s-a plâns că i-au fost aduse prejudicii de imagine din cauza acestei omisiuni.

Viceprimarul Aurel Popescu a prezentat problema în Consiliul Local, ca fiind una „acută”. Când toată lumea se aștepta la o soluție pentru problemele cu care se confruntă municipalitatea și târgujienii inundați după fiecare potop, Aurel Popescu și-a spus oful. Îl deranjează că oamenii nu pot afla ce a făcut el din postura de consilier local și viceprimar în ultimele luni pentru că lipsește raportul său de activitate de pe site-ul primăriei. “Tot ca o problemă foarte acută pe care aș vrea să o discut cu dumneavoastră este prejudiciul de imagine pe care l-am suportat noi, ca și consilieri locali, întrucât nu ne-au fost prezentate rapoartele de activitate pe site-ul primăriei așa cum era corect. Drept pentru care solicit o notă justificativă doamnei Diaconescu Loredana, o notă justificativă pe care să o discutăm la următoarea întâlnire, din care să vedem care au fost cauzele pentru care nu ne-au fost urcate pe site-ul primăriei rapoartele de activitate”, a spus viceprimarul Aurel Popescu.

Acesta a adăugat că a adus raportul în termenul legal și nu înțelege de ce nu a fost postat până acum și pe internet pentru ca târgujienii curioși să și afle cu ce se ocupă aleșii locali. Aurel Popescu a subliniat că lipsa acestor rapoarte i-a stricat vacanța: „Eu am raportul de activitate predat biroului pe data de 29 martie 2019. Săptămâna trecută, eram în vacanță, am citit într-un ziar niște lucruri destul de urâte, lucruri care mă fac să cred că cineva în mod voit a făcut acest lucru pentru a ne denigra și a ne aduce un prejudiciu de imagine nouă, consilierilor locali. Nu sunt de acord cu acest lucru atâta timp cât m-am încadrat în termenul legal pentru depunerea acestor rapoarte”.

Pe site-ul primăriei, nu pot fi accesate rapoartele consilierilor locali nici pe ultimii patru ani. 

Vizualizări: 1,898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: