Viceprimarul Aurel Popescu s-a plictisit de liberali

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, se declară plictisit şi deranjat de dorinţa liberalilor de a-şi impune omul lor în Consiliul Local.

Viceprimarul Popescu spune că se încearcă pe orice cale promovarea unei „domnişoare“, adică a Emiliei Horhoianu. „Devine într-adevăr plictisitor acest lucru, e deja cunoscut faptul că nu insistă pentru câştigarea postului, cât pentru a o promova această domnişoară. Se încearcă pe orice cale să acceadă această domnişoară în Consiliul Local. Indiferent care sunt pârghiile. La un moment dat s-a solicitat insistent să fie convins domnul Giorgi să renunţe la post pentru a intra această domnişoară în Consiliul Local. Nu, chiar că devine plictisitoare, dar e deranjant şi pentru cetăţenii municipiului Târgu Jiu“, spune Aurel Popescu.

Bătălia se dă pe un post de consilier vacantat după ce a murit un consilier PSD, dar la rând pe lista USL este un liberal. Pesediştii plictisesc şi ei amintind de protocolul USL şi înţelegerea cu PNL, pe care nu le-au respectat vreodată. PNL Gorj vrea ca acest loc vacant să fie ocupat de Emilia Horhoianu.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: