Viceprimarul din Motru, audiat de poliţişti

Viceprimarul PSD din Motru a fost audiat ieri de poliţiştii din localitate, după ce deputatul PDL Severus Militaru a depus o plângere împotriva lui. Tudor Dobrică este acuzat că a filmat alegătorii în timp ce mergeau la vot, pentru a-i intimida.

Viceprimarul Tudor Dobrică a petrecut ieri câteva zeci de minute la poliţie, ca urmare a unei plângeri făcute de deputatul de zonă. Severus Militaru susţine că viceprimarul Dobrică şi alţi membri PSD au filmat alegătorii care intrau în secţiile de votare, cu scopul de a-i intimida. „Probabil aici, la Motru, se cam ştie fiecare cu cine simpatizează, aşa că cei de la PSD îi filmau pe oamenii care mergeau la vot cu scopul de a-i intimida. Am depus o plângere la poliţie în acest sens”, a spus Militaru.

Viceprimarul Tudor Dobrică a declarat la ieşirea din secţia de poliţie faptul că a dat o declaraţie conform căreia el nu a filmat pe nimeni. Dobrică a recunoscut însă faptul că s-au făcut filmări, dar nu în jurul secţiei de votare, ci între blocuri. „Am avut semnale că anumite persoane stau între blocuri cu tabele în mână şi verifică dacă a mers lumea la vot. Sunt multe filmuleţe, toţi au filmat, nu numai noi, ci şi cei de la PRM. Au filmat cu camere din acelea mici sau cu telefoanele mobile. Probabil că vom depune filmările la poliţie”, a spus reprezentantul PSD.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: