Viceprimarul și un muncitor se acuză reciproc că și-au învinețit ochii

Viceprimarul din comuna Samarinești a ajuns la spital joi seara, după ce ar fi fost agresat de un angajat al firmei care execută lucrări la extinderea sistemului de apă și canalizare pe raza localității. La rândul lui, muncitorul susține că el ar fi fost cel agresat. Poliția s-a autosesizat și a deschis dosar penal.

Viceprimarul Bogdan Giugeba și primarul din comuna Samarinești, Iulian Giurgescu, se aflau în teren să verifice modul în care se desfășoară lucrările executate la extinderea sistemului de apă și canalizare, în momentul în care un angajat al firmei ar fi început scandalul.

”Avem un proiect în derulare și am mers în teren ca să vedem cum evoluează investiția, moment în care angajatul firmei din București, care lucrează la proiect, cetățean din comună, a venit la noi și a început să ne înjure și să ne vorbească urât. Este vorba de șoferul de pe traker, care nu înțelege că lucrurile în localitate s-au schimbat și fosta conducere a primărie nu mai este. El tot timpul a avut o atitudinea urâtă față de noi și a început să ne înjure. Eu l-am lăsat în pace și vicele i-a spus să înceteze. S-a năpustit atunci asupra lui, i-a dat un pumn în ochi și apoi l-a strâns de gât și nu îi mai dădea drumul. Eu împreună cu inginerii de pe șantier și cu alți oameni prezenți am încercat să-i despărțim cu greu, după care a pus mâna pe o piatră și, fără să-i pese de lumea din jur, a aruncat cu ea spre vice. Acesta s-a ferit, dar l-a nimerit în spate, în coaste”, a declarat primarul din Samarinești, Iulian Giurgescu.

Cel acuzat are însă o cu totul altă variantă a poveștii. „Primarul a început să comenteze că am furat piatră, că mă dă el afară. (...) Mi-a zis că fac măgării cu cei de la București. (...) A venit viceprimarul și mi-a dat un pumn în ochi“, a povestit Petre Ardeiu la Radio Infinit.

Ardeiu recunoaște că s-a enervat și a dat cu piatra în viceprimar, dar spune că, joi seara, când s-au întâlnit la UPU, Giubega i-ar fi cerut iertare și s-ar fi împăcat. “Eu recunosc că i-am dat o piatră. (...) A zis că mă acuză de tentativă de omor, păi ca să omori pe cineva ar trebui să dai lovitori ca lumea”, a mai spus acesta.

Polițiștii din cadrul polițiști din cadrul Secției 3  Poliție Rurală 3 Motru s-au sesizat din oficiu joi seara cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, pe raza comunei Samarinești, între doi bărbați de 53 și 36 de ani, din comuna Samarinești, a avut loc un conflict spontan, în urma căruia cei doi s-ar fi lovit reciproc.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, a menționat IPJ Gorj.

Vizualizări: 977

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: