Primar: Ne dorim o intervenție de urgență la sediul primăriei

Se impune reabilitarea și modernizarea de urgență a sediului primăriei din comuna gorjeană Aninoasa. Autoritățile locale încearcă să facă rost de bani, în special pentru schimbarea acoperișului. Nu este prima tentativă de modernizare a primăriei din localitate.

În urmă cu câțiva ani, autoritățile locale din comuna Aninoasa au obținut un proiect pentru reabilitarea în totalitate a primăriei, numai că investiția a fost blocată. ”Primăria a fost prinsă într-un proces de reabilitare și modernizare pe fonduri europene, dar din cauza problemelor pe care primăria le-a avut cu finanțele publice, a fost aprobat proiectul, dar nu și finanțarea. Era un proiect în valoare de 700.000 de lei pentru reabilitarea în totalitate și pentru amenajarea unei parcări. Pentru a primi finanțarea trebuia să ducem la AFIR un certificat fiscal că nu avem datorii, lucru pe care nu l-am putut face”, a declarat Ilie Petroi.

Primarul din comuna Aninoasa încearcă acum, cu bani de la bugetul local, să înlocuiască măcar acoperișul care pune mari probleme.

”Noi ne dorim o intervenție la toată primăria, pentru că se impune acest lucru, numai că nu ne permitem cu bani de la bugetul local. Finanțarea am pierdut-o și acum vrem să schimbăm măcar acoperișul pentru că este distrus. L-am mai reparat, l-am mai cârpit, dar nu putem sta cu el așa”.

Vizualizări: 2,907

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: