Victor Banţa a pierdut lupta pentru un fotoliu la Prefectură

Liviu Andrei şi Marcel Romanescu,  cei doi subprefecţi ai judeţului Gorj, au fost revalidaţi pe posturi. Chiar dacă ei nu confirmă acest lucru, rezultatele au ajuns la urechile multor persoane. Cel mai mare punctaj la concursul pentru ocuparea postului de subprefect de Gorj a fost obţinut de către Liviu Andrei. 

Agenţia Naţională a funcţionarilor publici a organizat în urmă  cu două zile concurs pentru ocuparea celor două posturi de subprefect al judeţului Gorj. Au participat la concurs  Liviu Andrei, Marcel Romanescu şi fostul prefect Victor Banţa. Toţi au obţinut note peste 7, respectiv Liviu Andrei 8,75, Marcel Romanescu 8,71 iar Victor Banţa puţin peste 7. 

“Voi contesta nota “

Fostul prefect al judeţului Gorj, Victor Banţa este sigur că  a obţinut un punctaj extrem de mare la examenul susţinut pentru ocuparea postului de prefect de Gorj.   “Am răspuns corect la aproape toate subiectele în proporţie de 95%  şi nu cred ca greşesc întrucât am experienţă în evaluare, am lucrat  ani de zile ca formator la o societate de telefonie fixă şi mai mult m-am uitat pe bareme. Dacă nu voi obţine  notă mare voi face contestaţie” declară Victor Banţa.

FIGURATIE

Liderul PNL Târgu Jiu, Dian Popescu, e convins că Victor Banţa a făcut figuraţie la examenele pentru posturile de subprefect şi prefect de Gorj. Cei doi sunt prieteni buni, dar şeful liberalilor din municipiu susţine că l-a sfătuit pe fostul prefect să nu se înscrie la concurs, pe considerentul că nu va face altceva acolo decât "figuraţie". "I-am spus că face figuraţie. Nu trebuia să se prezinte acolo şi i-am spus-o şi lui pentru că suntem prieteni. Te duci la un examen pe care ştii că-l pierzi? Ăsta nu e un concurs, e o figuraţie! Nu vreau să minimizez cunoştinţele celorlalţi candidaţi, ale domnului Florescu, Romanescu sau Andrei, care au participat acolo, dar, pentru Victor Banţa asta e situaţia", spunea ieri Dian Popescu. (G.C)

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: