Termoserv a fuzionat cu CE Rovinari

Fuziunea dintre Termoserv şi Complexul Energetic Rovinari s-a concretizat ieri, Termoserv fiind radiată de pe lista firmelor din ţară. Astfel, cei 800 de angajaţi ai Termoserv Rovinari vor avea acelaşi condiţii ca şi angajaţii de la CE Rovinari. Sindicalistul Constantin Mitrescu de la Rovinari a precizat că acest lucru a fost posibil cu sprijinul Partidului Democrat Liberal.

După opt luni de tatonări, angajaţii Termoserv sunt de astăzi lucrători ai CE Rovinari, fuziunea dintre cele două fiind publicată în Monitorul Oficial chiar azi. „Începând de vineri, Termoserv este radiată, fuziunea a fost semnată în final. Trebuie să spun că acest lucru se datorează PDL, domnului Manţog, lui Cosmin Popescu, domnului Condescu. Am reuşit în sfârşit pentru că această grevă a magistraţilor ne-a blocat. Stăm de pe 11 cu actele“, a spus Mitrescu.

Sindicalistul se bucură pentru angajaţii Termoserv pentru că acum vor avea un loc de muncă stabil. „Este un mare beneficiu pentru că vor avea acelaşi statut ca cei de la Rovinari. Respectul energeticienilor pentru cei care ne-au ajutat. Noi am mai încercat şi pe timpul PNL, PSD, dar nu am găsit înţelegere“, a încheiat Mitrescu.

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: