Victor Banţa vrea în conducerea PNL Gorj

Victor Banţa intenţionează să candideze la conferinţa judeţeană de alegeri în PNL care va avea loc la vară. Fostul prefect vrea o funcţie în conducerea partidului, mai ales pentru că a renunţat a mai fi înalt funcţionar public în favoarea politicii PNL.

 „Mi-aş dori să fiu în Biroul Politic Judeţean al PNL Gorj şi aş putea ocupa orice funcţie de la membru simplu, secretar general, vicepreşedinte şi chiar preşedinte. Vreau să mă regăsesc în conducerea PNL pentru că mi-am dat demisia din funcţia de Înalt Funcţionar Public, funcţie echivalentă cu cea de secretar de stat”, a declarat Victor Banţa. Acesta a mai precizat că a demisionat după mai multe insistenţe din partea reprezentanţilor PNL. Nu trebuie ignorat faptul că Banţa a pierdut funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj în favoarea Mădălinei Ciolocoi. „Am fost chemat, s-a insistat să-mi dau demisia, să vin în politică şi să candidez. Era nevoie pentru că Guvernul Ungureanu nu cedase. Eu nu mi-am dorit să fiu nici vicepreşedinte la Consiliul Judeţean, nici consilier judeţean. Am fost chemat şi am înţeles apelul colegilor mei de partid”, a menţionat Banţa.

Invitat la o emisiune la un post local de radio, Dian Popescu a declarat că Victor Banța este un nimeni în partid pentru că nu a adus un vot.  “Dommul Banța este consilier prin bunăvoința mea. Este un nimeni în partid pentru că nu și-a luat niște voturi singur. N-a fost recomandat de nici un primar. Fiecare are un grup de primari în spate, Banța m-a avut pe mine”, a declarat Dian Popescu la Radio Infinit.

Vizualizări: 217

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: