Alionescu, mulţumit de sârbul Andrejevic

Echipa locală de baschet a CSM Târgu Jiu a reuşit să facă un joc spectaculos în meciul din week-end cu CSM Focşani. Antrenorul gorjenilor, Claudiu Alionescu, a apreciat mai ales jocul ultimei achiziţii a clubului, sârbul Stefan Andrejevic, care a schimbat complet jocul celor de la CSM.

Sala Sporturilor a găzduit în week-end ultimul meci al CSM Târgu Jiu, echipa locală reuşind o victorie spectaculoasă cu CSM Focşani, scor 89-77, după un meci disputat care i-a ţinut pe suporteri cu sufletul la gură până la final. Din fericire, aceştia au plecat bucuroşi acasă atât pentru victoria favoriţilor, dar şi pentru jocul bun care le dă speranţe pentru un baschet şi mai spectaculos în partea a doua a campionatului.

Şi antrenorul Claudiu Alionescu are mari speranţe şi  aşteptări, mai ales de la jucătorul sârb cu care a completat recent lotul, Stefan Andrejevic, şi care se dovedeşte foarte util echipei: “Este o victorie foarte importantă pentru noi; sunt două puncte pe care nu cred că contracandidatele noastre le vor putea obţine, pentru că ele au pierdut deja acasă, mă refer la Ciuc şi Sighet. Din punct de vedere ofensiv arătăm din ce în ce mai bine, jocul nostru s-a schimbat odată cu venirea lui Andrejevic, însă dacă vom reuşi să facem şi o apărare aşa cum trebuie vom avea şi mai mult de câştigat. Cu siguranţă este cea mai consistentă prestaţie de până acum, şi pe aceasta trebuie să clădim”.

Sârbul Stefan Andrejevic a fost adus la Târgu Jiu doar de câteva săptămâni dar pare să se fi integrat foarte bine, echipa câştigând ultimele două jocuri în care acesta a evoluat. Andrejevic a fost cel mai bun jucător al gazdelor, contribuind cu 31 de puncte la această victorie, cel de-al doilea marcator fiind Alex Berca,  cu 19 puncte, în timp ce Djurasevic a  reuşit şi el 16 puncte şi 8 pase decisive.

Aceasta a fost cea de-a doua victorie consecutivă, obţinută pe propriul teren de către baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu şi a doua din acest retur.

Vizualizări: 448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: