Meci de Liga 1, amânat din cauza ceţii. Au aprins cauciucuri pe teren

Clubul Sepsi a anunțat luni amânarea cu o oră a meciului cu Academica Clinceni. Partida ar putea începe la ora 19:00, deși tot există riscul reprogramării pentru o altă zi, dacă condițiile meteo nu se îmbunătățesc.

Partida de la Sfântu Gheorghe, dintre Sepsi și Academica Clinceni, programată pentru azi, de la ora 18:00, şi care trebuia transmisă în direct la Digi Sport 1, s-a amânat cu o oră. Penultima partidă din etapa a 20-a este în pericol de a nu se disputa, dacă ceaţa nu se va risipi. Cu două ore înainte de start, o ceață deasă a pus stăpânire peste arena din Sfântu Gheorghe. La ora stabilită pentru începerea jocului arbitrul a decis să amâne partida cu o oră, conform regulamentului şi dacă nici atunci nu se va putea juca, meciul va fi reprogramat.

Gazdele de la Sfântu Gheorghe  au făcut totuşi eforturi ca meciul să se joace şi au aprins cauciucuri în ideea să risipească ceața.

Sepsi și Academica Clinceni ar fi trebuit să se joace astăzi, de la ora 18:00, în prima partidă a zilei din Liga 1.

UPDATE: Meciul de la Sfântu Gheorghe a început în urmă cu câteva minute dar la tv nu se vede mai nimic, şi jucătorii se disting cu greu pe teren, iar arbitrul are dificultăţi să vadă ce se întâmplă în jurul său. Cel mai dificil e însă pentru comentatorii tv care vorbesc destul de puţin despre ceea ce se întâmplă pe teren pentru că nu disting prea mult.

UPODATE 2: Meciul a fost întrerupt din cauza condițiilor meteo nefavorabile în minutul 15. Acum se decide când se va juca meciul, regulamentul prevede ca jocul să se reia din minutul 16.

UPDATE 3: Partida dintre Sepsi şi Academica se va disputa marți, de la ora 16.00, dacă vor fi condiţii meteo favorabile. Dacă nu se va putea disputa nici mâine, meciul va fi reprogramat anul viitor.

Galerie foto


Vizualizări: 1,024

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: