ACS Viitorul Târgu Jiu a remizat cu U Cluj în ultimul meci al anului

ACS Viitorul Târgu Jiu rămâne fără victorie pe noul Stadion Municipal după ce a remizat, duminică seară, cu Universitatea Cluj, scor 1-1, în ultimul meci al anului din Liga 2. Clujenii au deschis scorul în prima parte a jocului şi au evoluat în inferioritate numerică în repriza a doua. ACS Viitorul a egalat la începutul părţii a doua a meciului, prin golul marcat de Darius Buia, dar gazdele au ratat şi un penalty care le putea aduce victoria.

ACS Viitorul a revenit să joace la Târgu Jiu ultimul meci al anului, după ce etapa trecută reuşise să învingă Sportul Snagov la scor şi să treacă de perioada de „secetă” din ultimele etape în care nu mai înregistrase nici o victorie. Din păcate nici de această dată stadionul din Târgu Jiu nu le.-a purtat noroc celor de la ACS Viitorul, care au înregistrat o remiză cu Universitatea Cluj, scor 1-1, după un joc echilibrat, dar nu foarte spectaculos.

Oaspeţii de la U Cluj s-au instalat în jumătatea adversă de la începutul jocului şi au dominat prima repriză în care au şi marcat. Scorul a fost deschis în minutul 35 de Cristian Gavra, marcarea golului fiind urmată de o mare ratare a celor de la Viitorul care însă nu au găsit spaţiul porţii până la pauză şi s-a intrat la cabine cu scorul de 0-1. După pauză elevii lui Cristian Lupuţ au ieşit mult mai decişi să mulţumească sutele de spectatori din tribune, care au mai rezistat în ciuda frigului de la ora jocului, şi au reuşit egalarea în minutul 52, prin golul marcat de cel mai bun jucător din ultimele etape, Darius Buia. Echipa oaspete a evoluat în inferioritate numerică din minutul 75, după eliminarea lui Crăciun, în timp ce gazdele au ratat şi o lovitură de pedeapsă care le putea aduce victoria.

Echipa antrenată de Cristian Lupuţ venea după o victorie cu 5-2 în precedenta etapă, în meciul de la Snagov, şi dorea să continue parcursul bun şi să lege a doua victorie. Din păcate doar sclipirea omului meciului pentru gazde, Darius Buia, a făcut ca echipa sa să ia un punct în faţa celor de la U Cluj. Buia a fost titular şi de această dată, la fel ca la meciul de la Snagov, şi a reuşit din nou să înscrie, ajungând la trei goluri marcate în ultimele două meciuri. Antrenorul Cristian Lupuţ speră ca de anul viitor echipa sa să nu mai aibă probleme cu drumurile lungi şi obositoare până la Oradea şi să găsească un teren de antrenament bun în Târgu Jiu: „Facem pași spre stabilirea unei strategii clare pentru echipa noastră și cred că totul va fi bine. Ne confruntăm în continuare cu ceva mici probleme, în special cu terenul de antrenament, dar situația se va ameliora, și din acest punct de vedere, în retur”. Înaintea acestui joc, ACS Viitorul s-a antrenat pe terenul de la Târgu Jiu, însă numai cu o zi înaintea meciului. Echipa a jucat în acest sezon, cea mai mare parte a meciurilor de pe teren propriu la Severin, pregătirea efectuând-o însă pe terenul de la Sânmartin, lângă Oradea. Ultima victorie de pe teren propriu a celor de la ACS Viitorul s-a consemnat tot pe terenul de la Severin, în urmă cu şapte etape, în meciul cu Metaloglobus, terenul din Târgu Jiu fiind în continuare cu ghinion pentru echipa lui Lupuţ.

 VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU - UNIVERSITATEA CLUJ 1-1

Stadion: Municipal (Târgu Jiu - Gorj);

Viitorul Pandurii: Anca-Trip - Negrean, Andr. Dragu, Buia, Chiorean, Ciul, Vas. Pop, Gîrbiţă, Al. Băican, Cioiu, Oros (cpt.)

Rezerve: M. Petrişor - Dunca, Misăraş, Bădăuţă, Vl. Rusu, Parnău, Chelariu.Antrenor: Cristian Lupuţ.

”U” Cluj: Dur-Bozoancă - R. Takacs, Telcean, Art. Crăciun, Tiago Gomes - Guedj, Andre Ceitil, Nic. Pîrvulescu - Al. Pop, Gavra (cpt.), Taub

Rezerve: Gorcea - Kay, Vl. Mihalcea, Rafa Miranda, Paşcalău, G. Florescu, Burghele. Antrenor: Adrian Falub.

Arbitru: Robert Avram (Piteşti); Asistenţi: Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) şi Casian Băla (Arad); Rezervă: Constantin Alin Olaru (Râmnicu Vâlcea); Observatori: Iulian Spătaru (Timişoara) şi Cristian Petrean (Hunedoara).

Vizualizări: 790

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: