Victoria care ţine Pandurii în viaţă. „Să vină banii!”

Pandurii Târgu Jiu a învins sâmbătă, în deplasare, la Ripensia Timişoara, cu 2-1, un rezultat care îi dă speranţe în lupta pentru evitarea retrogradării. Pandurii mai are asigurate trei puncte în etapa viitoare, când este programată cu ASA Târgu Mureş - echipă desfiinţată, iar meciul decisiv ar putea fi în ultima etapă, cel de la Dacia Unirea Brăila. Bucuria jucătorilor după victoria de la Timişoara a fost mare, mesajul lor către conducere fiind: Să vină banii la băieţi!

Pandurii a dominat meciul de la Timişoara, unde gazdele au făcut un joc slab. Cosmin Ionică a deschis scorul pentru Pandurii în min. 24, Ripensia a egalat în min. 56 prin Cristian Bocşan, ultimul gol revenind pandurilor în min. 64, marcator fiind Cristian Munteanu.

Pandurii are şanse mari să evite retrogradarea, dar jocurile nu sunt încă făcute. Pandurii se află pe locul 15, cu 38 de puncte, exact „peste linie”. Etapa viitoare, gorjenii vor câştiga la „masa verde” cu retrasa ASA Târgu Mureş.

 „Suntem aproape salvaţi”

Antrenorul de la Pandurii, Adrian Bogoi, a avut în sfârşit motive să zâmbească. „Un meci de mare luptă şi trei puncte foarte mari puse în joc pentru noi. Cu aceste trei puncte am făcut un pas foarte mare spre atingerea obiectivului, salvarea de la retrogradare. Am avut şi emoţii, dar important este că am luat cele trei puncte mari în acest campionat”, a precizat Bogoi despre joc. „Vom vedea în continuare cum stăm. Avem ultimul meci la Brăila şi mergem să luăm trei puncte şi acolo”, a adăugat tehnicianul.

Cât despre banii ceruţi de jucători în cântecul de la vestiar, antrenorul e tot optimist, deşi echipa e în insolvenţă. „Sperăm să vină, pentru că avem promisiuni că vor veni şi banii”, a mai spus Bogoi, după ce Pandurii rămâne „peste linie”, pe locul 15.

Fostul preşedinte de la Pandurii, Marin Condescu, acum creditor al clubului, a spus că echipa este aproape salvată de la retrogradare: „Vom lua trei puncte la masa verde cu ASA, apoi ne ducem la Brăila. Cu 41 de puncte, avem cel puţin două echipe în spatele nostru. Suntem aproape salvaţi, dar încă nu zicem hop, nu am sărit gardul”. Cât despre bani, acesta a promis că jucătorii vor fi plătiţi, chiar dacă în rate, Condescu bazându-se pe câştigarea unor procese de către club.

Vizualizări: 1,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: