Victorie clară în primul amical

Pandurii Târgu Jiu – Internaţional Curtea de Argeş 5-2 (1-1)

Au înscris: Martinovic, Păcurar de două ori, Tilincă de două ori precum şi Cl. Ionescu şi Voiculeţ de la Internaţional

Pandurii a susţinut aseară primul amical al acestei perioade de pregătire, cu Internaţional Curtea de Argeş. Sorin Cârţu a dorit să testeze întreg lotul pe care îl are la dispoziţie, trecând pe foaia de joc 22 de fotbalişti, dar folosind mai mulţi pe teren mai ales în partea a doua a jocului. Scorul final al partidei a fost 5-2 pentru Pandurii, marcatorii celor cinci goluri fiind Martinovic, Păcurar şi Tilincă, ultimii de câte două ori. Pandurii vor pleca azi în stagiul de pregătire din Austria, urmând să revină la Târgu Jiu pe data de 23 iulie, în această perioadă având programate şi şapte meciuri de verificare, majoritatea în compania unor adversari puternici din prima ligă.

În prima parte a meciului, Cârţu i-a trimis pe teren pe Stanca, Popete, Martinovic, Chibulcutean, Grecu, Dedu, Stângă, Nalaţi, Vasilache, Arrieta şi Stromajer, iar în repriza a doua a început jocul pe teren cu Mingote, Dedu, Martinovi, Kutlacic, Cardoso, Hidişan, Murgan, Păcurar, Luţu, Raskovic şi Tilincă. Au mai fost trimişi pe teren în partea a doua a meciului şi Rada, Rusu, Livşit şi Diaconu.

Scorul a fost deschis de Claudiu Ionescu în minutul 26, Martinovic de la Pandurii  egalând după doar trei minute dintr-o lovitură liberă. În minutul 45 oaspeţii au preluat din nou conducerea, dar până la final Pandurii au mai punctat de patru ori prin Tilincă în minutul 58, Păcurar în minutele 62 şi 75 şi din nou Tilincă în minutul 89. În minutul 77, acelaşi Tilincă a fost faultat în careu după ce scăpase singur către poarta adversă. Hidişan a luat mingea să execute penaltiul, dar cei aproximativ 1000 de spectatori l-au cerut pe Luţu să execute penaltiul. Cârţu i-a permis mijlocaşului să bată penaltiul care a fost însă apărat de portarul Pampea.

După acest meci amical Sorin Cârţu a definitivat lotul care va pleca spre Austria şi care include 26 de fotbalişti. Acesta a mai precizat că este dispus să mai aducă un atacant pentru întărirea flancului până la începerea noului campionat. Tehnicianul spune că nu s-a hotărât încă în privinţa sârbului Rade Veljovici de la CFR Cluj sau a lui Alin Luţu de la Steaua: „Nu o să îi luăm pe cei doi de care s-a scris, dar poate unul dintre ei va veni totuşi în Austria să-l vedem la lucru. Doar unul vom mai transfera, cel care va fi mai în formă. Am vorbit cu impresarul Zvonco să ne mai aducă un atacant în probe acolo în Austria şi după aceea ne vom decide. Încă nu am decis nimic, cu Liţu nu am face nimic pentru că îl cunoaştem bine şi ştim care sunt capacităţile şi posibilităţile lui de exprimare.”

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: