Victorie de senzaţie pentru micuţa tenismenă de la Motru

Alexia Bojin, tenismena de 8 ani de la Motru, face furori la fiecare competiţie la care ia parte. La turneul de tenis care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, Alexia a obţinut premiul I, la categoria 8-10 ani. Este vorba de Cupa Top Mirual, care s-a desfășurat pe terenul Tenis Club Elite Târgu Jiu.

Micuţa Alexia, poreclită „Halep de la Motru”, a reușit să o învingă pe cea mai bună sportivă din regiune la categoria sa. Este vorba de Sara Bondoc, din Râmnicu Vâlcea. „Au fost cinci fete, una din Târgu Jiu, Alexia, două din Craiova și două de la Râmnicu Vâlcea. A fost un turneu naţional, organizat de Federaţia Română de Tenis. Alexia a avut finala cu Bondoc, care este locul 24 pe ţară. Era cea mai bună din Oltenia, câștiga aproape toate turneele. A reușit să o bată Alexia. La ultimul turneu de la Târgu Jiu a bătut-o Bondoc pe Alexia cu 6-4, 6-1”, a declarat Lucia Bojin, mama Alexiei.   

Micuţa tenismenă de la Motru a obţinut locul I și la turneul de tenis organizat, în perioada 9-15 septembrie, de clubul care o reprezintă, Club Aryana din Timișoara. 

În data de 30 septembrie, Alexia va participa la un alt turneu de tenis care va avea loc la Târgu Jiu, organizat de ATC Elite Târgu Jiu.  Graţie acestor rezultate, Alexia va urca în top 30 al celor mai bune tenismene la categoria sa, în clasamentul naţional.

Galerie foto



Vizualizări: 2,705

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: