Alexa: Ne așteaptă un meci greu cu Pandurii

Adversarii de sâmbătă ai pandurilor, Dunărea Călărași, au ajuns la cinci victorii consecutive și ridică pretenții la promovare. Meciul Dunărea Călărași – Pandurii Târgu Jiu va fi disputat sâmbătă, 23 septembrie.

Dunărea Călărași este pe locul patru, cu 16 puncte, la cinci puncte de liderul AFC Hermannstadt, în timp ce Pandurii s-a instalat la mijlocul clasamentului. „Trebuie să rămânem modești, ne așteaptă o serie foarte grea cu Pandurii acasă și cu Poli Timi­șoara în deplasare, o echipă cu o galerie minunată ce îi împinge de la spate”, a declarat Dan Alexa, antrenorul celor de la Dunărea.

Alexa nu vede în Pandurii un adversar în lupta pentru promovare. „UTA, Hermannstadt și Chindia erau contracandidatele noastre la promovare”, a spus antrenorul. Ce-i drept, nici gorjenii nu au pretenții de revenire în Liga I, antrenorul Adrian Iensci spunând în repetate rânduri că echipa nu are niciun obiectiv și nici condiții să tragă la promovare. Pe de altă parte, cu toții se așteaptă ca Pandurii să mențină seria meciurilor bune în deplasare.

Vizualizări: 595

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: