Victorie în 10 oameni pentru Pandurii

Pandurii Târgu Jiu a obţinut trei puncte importante în deplasarea de la Dacia Unirea Brăila. Tinerii jucători antrenaţi de Adrian Bogoi au făcut spectacol şi au învins cu 4-0, deşi au jucat în zece oameni, din a doua repriză. Gorjenii au urcat pe locul al cincilea în clasament, redând suporterilor speranța că fotbalul are viitor la Târgu Jiu.

Primul gol a picat rapid, în min. 17. George Tudoran a executat o lovitură liberă de la 20 de metri lateral dreapta, dar mingea a fost deviată de zid şi a ieşit în corner. Tot Tudoran a bătut din nou faza fixă şi Denis Brînzan, nemarcat, a reluat cu capul din 6 metri. 1-0 şi Pandurii era în grafic. La finalul primei reprize, Alexandru Vodă a făcut un fault la marginea propriului careului şi a văzut al doilea galben. A fost eliminat, iar Pandurii a rămas în inferioritate numerică.

După pauză, jucătorii de la Pandurii au intrat motivaţi şi în zece oameni au reuşit să înscrie de trei ori. În min. 53, George Tudoran a pătruns în careu, unde a fost faultat de Lu. Tot el a executat şi transformat penaltiul.

După alte câteva minute, în min. 59, Daniel Pîrvulescu a şutat de la 14 metri uşor lateral dreapta la colţul lung şi a majorat scorul. Pe final, în min. 84, Daniel Pîrvulescu a primit mingea în careu şi l-a învins pe portarul brăilean cu un şut din 8 metri.

Pandurii a obţinut astfel o victorie extrem de importantă, acumulând 14 puncte după şapte etape.

Sâmbăta viitoare, Pandurii întâlneşte la Târgu Jiu, de la ora 11:00, Ripensia Timişoara.

Pandurii: Mih. Cotolan - D. Ciobanu, Konate, Brînzan (cpt.), Vasilescu, Tudoran, D. Pîrvulescu, Cenaj, Vodă, Nsiah, Raiciu. Rezerve: Sălăjan - Dănescu, Trancă, Măicăneanu, P. Popescu, Rob. Gheorghe, Blejdea. Antrenor: Adrian Bogoi

Alte rezultate din Liga 2:

CS Mioveni – Energeticianul: 2-1

Daco-Getica Bucureşti - Chindia Târgovişte: 2-2

SSC Farul Constanţa - Metaloglobus Bucureşti:1-2

Ripensia Timişoara - CS Baloteşti: 2-1

UTA Arad - Academica Clinceni: 0-1

Duminică, 16 septembrie

Aerostar Bacău - Luceafărul Oradea: 3-1

ACS Poli Timişoara - Sportul Snagov: 1-2

Petrolul Ploieşti - ASU Politehnica Timişoara: 2-0

Luni, 17 septembrie

FC Argeş - Universitatea Cluj, ora 18:00

Galerie foto


Vizualizări: 3,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: