Victorie în amicalul din Austria pentru Universitatea Craiova

Într-un amical disputat în cadrul stagiului de pregătire pe care-l efectuează în Austria, Universitatea Craiova a învins, scor 1-0, formaţia germană FC Heidenheim. Adversarii oltenilor au terminat sezonul trecut pe locul 6 în Zweite Bundesliga.

La ultima fază unei prime reprize fade, în care numai nemţii au avut o ocazie de gol, la un corner, Ştefan Baiaram a scăpat pe contraatac şi a fost faultat în careul advers, iar Andrei Ivan a transformat penalty-ul acordat. Unica şansă de a marca a Universităţii Craiova în repriza secundă a fost irosită de Alex Cîmpanu, în timp ce nemţii au ratat 4 mari ocazii de gol.

Universitatea Craiova a evoluat în formula: Pigliacelli (85 D. Rusu) – Căpăţână (85 D. Benga), P. Papp (60 Găman), Vl. Screciu (85 B. Brăşfăleanu), B. Vătăjelu (60 N. Bancu) – Al. Mateiu (60 I. Vînă), Al. Creţu (80 David Sala), Gustavo (60 Dan Nistor) – Şt. Baiaram (60 Al. Cîmpanu), E. Koljic (80 M. Danciu), Andrei Ivan (60 Ante Roguljic).

În primul meci de verificare din Austria, Universitatea Craiova a învins cu 4-1 formaţia germană Arminia Bielefeld, recent retrogradată din Bundesliga, iar în cel de-al doilea amical oltenii au remizat, scor 1-1, cu campioana Azerbaidjanului, FK Qarabag.

În ultimul meci amical din Austria, echipa antrenată de Laszlo Balint se va duela, pe 6 iulie, de la ora 18, cu formaţia Al Duhail din Qatar. Oltenii vor debuta în noua ediţie a Superligii pe 15 iulie, de la ora 21.30, pe „Ion Oblemenco”, împotriva lui Sepsi OSK.

Vizualizări: 305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: