Victorie la limită pentru Pandurii în amicalul cu CSO Filiaşi

Pandurii Târgu Jiu s-a impus la limită sâmbătă, în meciul amical disputat la Târgu Jiu, pe terenul sintetic, în faţa formaţiei de Liga 3 CSO Filiaşi. Gorjenii au câştigat cu 1-0 cel de-al treilea amical al perioadei de iarnă prin golul marcat de Adrian Tănăsoiu.

Pandurii a încheiat cu o victorie cel de-al treilea meci amical programat în perioada pregătirii de iarnă. Meciul cu ACSO Filiaşi s-a încheiat cu scorul de 1-0, golul victoriei echipei Pandurii fiind marcat de Adrian Tănăsoiu, în minutul 43. Jocul s-a disputat pe terenul sintetic de la Târgu Jiu şi a atras şi aproximativ o sută de spectatori, printre care şi membrii galeriei Regiment Târgu Jiu. Meciul a fost echilibrat în prima sa parte şi dominat în partea doua de cei de la Pandurii care şi-au creat mai multe ocazii dar nu au mai înscris.

Antrenorul principal al echipei Pandurii, Călin Cojocaru, a început partida cu: Achiriloaiei - Cuțitoiu, Catrici, Ciobanu, Vasilescu, Babaua, Șendroiu, Ștefan, Pirciu, Bodea, Tănăsoiu iar în repriza a doua i-a păstrat pe teren doar pe Cuţitoiu şi Vasilescu întregul meci iar portarul Achiriloaiei a fost schimbat după 60 de minute cu Iovicin. Pe parcursul reprizei a doua au mai jucat: Borisav Zlatarić, Leonard Gheorghe, Pape, Dinu, Trancă, Peia, Cornicioiu, Patrick Popescu, Lică Mândrean şi Stan.  Nu a fost trimişi pe teren la acest joc amical portarul Alexandru Opriţa şi nici japonezul Kazuki Takahashi care acuză unele mici probleme medicale.

Pentru CSO Filiași acesta a fost primul test de verificare după reluarea pregătirii dar şi jocul de debut al lui Nae Constantin pe banca tehnică a doljenilor pentru care va urma un test cu Vulturii Fărcășesti, sâmbătă ,1 februarie, pe terenul sintetic de la Rovinari. Acesta a fost cel de-al treilea amical susținut de Pandurii Târgu Jiu care, în primele două meciuri au înregistrat o remiză, 1-1 cu Vulturii Fărcășești, și o victorie, 4-1 cu Jiul Rovinari. Următorul meci amical pentru Pandurii este programat miercuri, cu Viitorul Dăești.

Pandurii Târgu Jiu – CSO Filiaşi 1-0

Pandurii – rep I: Achiriloaiei – Cuțitoiu, Catrici, Ciobanu, Vasilescu,  Babaua, Șendroiu, Ștefan, Pirciu, Bodea, Tănăsoiu.

Pandurii, rep. II-a: Achiriloaiei (Iovicin, min 60) – Borisav Zlatarić,  Gheorghe, Cuțitoiu, Vasilescu, Pape, Dinu, Trancă,  Peia (Lică Mândrean), Cornicioiu (Alexandru Stan), Patrick Popescu. Antrenor: Călin Cojocaru.

CSO Filiași, rep. I: Jianu (’30, Munteanu) – Bălăceanu, Dobrița, A. Lupu, Luică, Vespa, Armășelu, S. Lupu, Poiană, Pîrvuleasa.
CSOFiliași, rep. II-a: Munteanu (’60, Dică) – Stoicescu, Calu, Dina, Almic,Duriță, Baciu, Stoichițoiu, Poiană, S. Lupu (’60, Răzvan Vulpe),  Ghighilicea. Antrenor: Nae Constantin.

Galerie foto





Vizualizări: 853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: