Craiova a ajuns la trei meciuri pierdute în Antalya

 În penultimul amical programat în stagiul din Antalya, Universitatea Craiova a fost învinsă cu 3-0 (1-0) de formaţia Zaglebie Lubin (locul 10 în prima ligă poloneză).  Oltenii au ajuns la 3 înfrângeri în 4 meciuri disputate în stagiul de pregătire din Turcia.

 Echipa din Bănie a fost numai un sparring-partner pentru polonezi, neavând nicio oportunitate de a marca. Cornel Papură a abordat acest joc de verificare cu o echipă formată în mare parte din rezerve, urmând să trimită pe teren titularii obişnuiţi vineri, în jocul cu cehii de la Karvina, ultimul amical din stagiul în Turcia.

Au evoluat pentru formaţia din Bănie: L. Popescu – Vlădoiu, Bălașa, Tiago, Mățel – Ivanov, I. Popescu, Danciu – Bărbuț, Markovic (64 Juncu), Nițu.

Oltenii mai au programat un singur amical în stagiul de pregătire din Turcia, cu MSK Karvina, vineri, de la ora 15:00.

În precedentele amicale din Antalya, Universitatea Craiova înregistrase următoarele rezultate: 2-0 cu Eintracht Braunschweig (locul 4 în Liga a III-a germană), 0-1 cu FC Aarau (locul 7 în liga a II-a elveţiană), 1-3 cu Pogon Szeczyn (locul 3 în prima ligă poloneză).

Primul meci oficial al oltenilor în 2020 va fi cu Gaz Metan Mediaş, vineri, 31 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Rezultatele Craiovei din amicale:

    Craiova - Braunschweig 2-0

    Craiova - Aarau 0-1

    Craiova - Pogon 1-3

    Craiova - Zaglebie 0-3

Vizualizări: 672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: