ACS Viitorul a debutat cu victorie în amicale

ACS Viitorul Târgu Jiu a debutat cu dreptul în meciurile amicale din această iarnă. Echipa pregătită de Cristian Lupuţ, care s-a reunit  de două săptămâni la Sânmartin, lângă Oradea,  a jucat deja un meci amical, neprogramat iniţial, cu o echipă din Ungaria.

 Reunită în vestul ţării, la Sânmartin, în judeţul Bihor, ACS Viitorul a disputat deja un prim amical în Ungaria, deşi acesta nu fusese anunţat în programul iniţial. Echipa antrenată de Cristian Lupuţ a întâlnit echipa a doua a celor de la Debrecen de care a dispus cu scorul de 5-1 (1-0).  Jucătorii Bădăuţă, Paraschiv, Cioiu, V. Pop şi Mitrică au marcat pentru divizionara secundă din România, care, pe 2 februarie, a anunţat că va pleca în cantonament în Turcia, la Side.  Până atunci, antrenorul Lupuţ speră să mai perfecteze un amical dar nu ştie încă adversarul. ”A fost un test util la Debrecen. Am întâlnit un adversar bun, care a utilizat jucătorii ce au evoluat mai puţin la prima echipă. Sunt mulţumit de prestaţia jucătorilor mei, dar mai avem mult de muncă. Suntem de-abia la începutul pregătirii. Miercurea viitoare mai vreau să facem un amical. Momentan, nu ştim cu cine”, a declarat Cristian Lupuţ pentru Liga2.ro.

În cantonamentul de la Side, ACS Viitorul va disputa patru amicale, cu TSKA II Moscova, Dinamo II Moscova,  o echipă din Coreea de Sud, în timp ce ultimul adversar încă nu a fost stabilit de organizatori.

Vizualizări: 441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: