Un fost pandur a semnat cu turcii de la Kayserispor

Fostul jucător de la Pandurii Târgu Jiu, Cristi Săpunaru, a semnat vineri contractul cu noua sa echipă. Jucătorul de 35 de ani care și-a reziliat recent contractul cu Denizlispor și a semnat cu fosta echipă a lui Marius Șumudică, Kayserispor.

Mai întâi turcii de la Denizlispor au anunţat rezilierea contractului cu Săpunaru. „În urma negocierilor cu fotbalistul Cristian Sapunaru, s-a ajuns la un acord și contractul a fost reziliat. Dorim să-i mulțumim pentru contribuțiile aduse clubului nostru și să-i urăm succes în carieră”, au scris turcii, pe contul oficial de Twitter.  Doar 14 meciuri a jucat Cristi Săpunaru pentru Denizlispor în acest sezon al primei ligi din Turcia, acesta fiind şi motivul pentru care a ales să plece. Între timp s-au vehiculat numele mai multor echipe la care ar fi putut ajunge fostul fundaş de la Pandurii Târgu Jiu.

Până la urmă Săpunaru a semnat tot cu o echipă din Turcia, Kayserispor, un contract valabil pe o perioadă de un an și jumătate. În același timp, Kayserispor l-a prezentat oficial și pe Emre Tașdemir, fundaș stânga în vârstă de 24 de ani. Cota de piață a fundașului român, potrivit Transfermarkt este de 175.000 de euro.

Fostul jucător al pandurilor  din sezonul 2015 – 2016, a revenit de fapt la Kayserispor, formație pentru care a mai evoluat între 2017 și 2019. În cariera sa Săpunaru a mai jucat pentru Rapid, Astra Giurgiu, Pandurii Târgu Jiu, Real Zaragoza și FC Porto, echipă la care a ajuns în 2008 de la Rapid București.

Cristi Săpunaru este unul dintre jucătorii activi cu cele mai multe trofee câştigate în carieră: Europa League cu Porto, 3 titluri cu FC Porto, două Cupe ale Portugaliei cu Porto, două Supercupe ale Portugaliei cu Porto, o Cupă a României cu Rapid şi o Supercupa României cu Rapid.

Vizualizări: 1,085

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: