Simona Halep va juca cu Yulia Putintseva în turul 3 la Australian Open

Simona Halep a învins-o joi pe Harriet Dart,  scor 6-2, 6-4, şi s-a calificat în turul trei al turneului Australian Open. Următoarea adversară a româncei de la turneul  australian este Yulia Putintseva din Kazakhstan, jucătoare de 25 de ani, numărul 38 WTA.

 La conferința de presă susținută după meciul cu Dart, Simona Halep a părut că nu știe dacă a mai evoluat contra viitoarei sale adversare, românca cerând jurnaliștilor prezenți să-i dea răspunsul.  „Am jucat împotriva ei până acum? Da, știu că luptă din greu, că e foarte gălăgioasă pe teren. Am văzut câteva meciuri de-ale sale, e o față foarte drăguță, vorbim mereu când ne vedem și va fi o lupta intensă pentru care voi fi pregătită”, a declarat Simona, la conferința de presă.

Partida dintre Yulia Putintseva și Simona Halep va avea loc sâmbătă, de la ora 2:00 (ora României).

În ultimii ani, Yulia s-a remarcat prin mai multe momente șocante pe terenul de tenis. De multe ori, când pierde, ea obișnuiește să se manifeste nesportiv, strângându-le mâna prea puternic adversarelor la fileu. În 2017, după ce a pierdut în primul tur la Australian Open, în fața polonezei Magda Linette, cu scorul de 6-4, 2-6, 4-6, Yulia i-a întins mâna de la un metru adversarei sale, ea având capul întors spre tribune. Gestul a nemulțumit-o și pe Caroline Wozniacki. Un alt episod șocant s-a petrecut tot în 2017, în timpul partidei disputate contra lui Alize Cornet în optimile de la Australian Open, când Putintseva s-a certat cu antrenorul său, Roman Kisliansky. Atunci, jucătoarea și-a certat antrenorul pentru că nu a aplaudat ironic greșelile adversarei, după cum se întâmpla în tabăra adversă.

Vizualizări: 762

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: