Pandurii susține sâmbătă al treilea joc amical al săptămânii

Pandurii a început în forță seria de opt meciuri amicale pe care gorjenii le au programate în lunile ianuarie – februarie. După ce au jucat sâmbătă cu Vulturii Fărgășești (Liga 4) și miercuri cu Jiul Rovinari (Liga 4), cei de la Pandurii vor juca  sâmbătă cu CSO  Filiași.

Pandurii Târgu Jiu pregătește partea a doua a sezonului prin meciuri amicale şi un stagiu de pregătire anunţate deja pentru începutul lunii februarie. Deocamdată antrenorul Călin Cojocaru este în perioada de formare a lotului cu care va intra în cantonament la baza de antrenamente proprie a clubului Pandurii.

De la reunirea lotului foarte mulţi jucători noi s-au prezentat la echipă, majoritatea tineri şi foarte tineri, o parte venind sub formă de împrumut de la Rapid şi FCSB. Pe lângă aceştia mai sunt foarte mulţi jucători veniţi în probe, nu toţi aceştia reuşind să răspundă pozitiv la aşteptările antrenorului.

Pe lângă cei aflaţi în probe, Cojocaru îşi doreşte să vadă şi atitudinea celor care fac deja parte din lot, iar de la meciurile amicale a precizat că îşi doreşte ca echipa să nu mai primească goluri: „Cum am spus şi după meciul cu Viitorul Fărcăşeşti, în primul rând mă interesează efortul fizic. Mă intereseaza şi mişcarea băieţilor în teren pentru că vreau atitudine de la ei la fiecare meci. Vreau de la aceste meciuri să nu luăm goluri şi să stăm foarte bine în teren. Vreau să ne dominăm adversarii şi mai avem mult de muncă. Băieţii au acumulat o oboseală, dar eu aştept altceva de la ei”.

Până acum Pandurii nu a reuşit să nu ia gol la nici unul dintre meciurile amicale disputate, chiar dacă a jucat cu adversari din ligi inferioare. Meciul cu Vulturii s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar cel cu Jiul cu o victorie, scor 4-1, dar la care s-a primit totuşi un gol.

Sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, Pandurii va susţine cel de-al treilea meci amical din această perioadă,  cu formaţia de Liga 3, CSO Filiaşi.

Vizualizări: 815

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: