Victorie pentru Gilortul Cărbuneşti în ultimul meci amical

Gilortul Târgu Cărbuneşti a câştigat ultimul meci de pregătire pe care formaţia gorjeană l-a avut programat înainte de reluarea campionatului. Echipa lui Florin Popete s-a impus cu 2-0 în faţa echipei a doua a celor de la Universitatea Craiova.

Gilortul a încheiat cu victorie seria de meciuri de pregătire şi verificare din perioada de iarnă. Gorjenii din Liga 3 s-au impus cu 2-0 în amicalul de la Cîărbuneşti susţinut cu echipa a doua a Universităţii Craiova. Golurile au fost marcate de Constantin Roncea (32') şi Leonardo Căldăraru (52'). „Echipa noastră a încheiat seria meciurilor amicale cu o victorie, pe teren propriu, în fața formației Universitatea Craiova II. Gilortul a arătat o față frumoasă, cu o bună organizare pe faza defensivă, fără să dea prea multe șanse de gol craiovenilor”, a informat Gilortul pe pagina oficială. După meciul disputat la Bustuchin, Constantin Roncea și Leonardo Căldăraru au recidivat și și-au trecut din nou numele pe lista marcatorilor şi la acest amical. La prima reușită, Roncea a recuperat o minge în suprafața de pedeapsă a oaspeților, urmată de un șut lângă stâlpul din dreapta porții adverse. În partea secundă a testului de pe stadionul „Cristinel Răducan”, Unguru i-a pasat lui Căldăraru, care, din interiorul careului mare, l-a păcălit pe portarul advers, majorând diferența de pe tabelă.

Acesta a fost ultimul test pentru elevii lui Florin Popete înaintea primului joc oficial al anului. Gilortul a disputat pe perioada de iarnă șase meciuri de pregătire, înregistrând 3 victorii, o remiză și 2 înfrângeri astfel: Jiul Petroșani, scor  2-2, Jiul Rovinari, scor 3-1, ACS Viitorul Târgu Jiu, scor 0-1, Flacăra Horezu, scor 2-3, Petrolul Bustuchin, scor 3-0 şi Universitatea Craiova II, scor 2-0.

Începând de luni, echipa din Cărbuneşti va intra în linie dreaptă cu pregătirea meciului din etapa a 11-a, din cadrul Ligii 3, seria 7, în care Gilortul o va întâlni pe CSM Deva, vineri 12 martie, începând cu ora 15:00, pe stadionul CFR din Simeria.

Vizualizări: 314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: