Victorie pentru UCB Târgu Jiu şi fără antrenorul principal

Echipa de handbal masculin a Universităţii „Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu a reuşit o victorie în meciul restanţă din etapa a 13-a, care s-a disputat miercuri seara la Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Studenţii au reuşit să se impună în faţa echipei HC Beldiman Arad chiar şi fără a-l avea pe bancă pe antrenorul principal Adrian Gorun, plecat din ţară la un schimb de experienţă.

UCB a câştigat meciul din etapa a 13-a a Seriei D, Divizia A, cu HC Beldiman Arad, scor  26-20. Jocul a fost programat iniţial pentru duminică, 8 octombrie, dar amânat ulterior pentru că duminică gorjenii au avut meci în optimile de finală ale Cupei României, competiţie pe care au părăsit-o în faza aceasta, fiind învinşi de de CSM Alexandria, scor 42 – 27. 

Deşi echipa se confrunta cu probleme medicale şi nu îl avea nici pe antrenorul principal Adrian Gorun pe bancă, acesta fiind plecat din  ţară în această perioadă, împreună cu antrenorul Liviu Andrieş de la CSM Târgu Jiu, pentru un schimb de experienţă, handbaliştii s-au descurcat destul de bine şi au învins din nou echipa din Arad.

Indicaţiile de pe bancă au fost date de secundul Bogdan Chepea, care a fost nevoit să trimită pe teren o echipă care să facă faţă unui adversar ce are în componenţă jucători tineri care practică un joc în viteză. Însă experienţa jucătorilor de la UCB a făcut din nou diferenţa, la fel ca şi în alte partide, dar jocul nu a fost deloc uşor, rezultatul final fiind stabilit pe  final de meci. Finalul a fost unul destul de tensionat, cele două echipe fiind la un pas de o bătaie generală, spiritele fiind calmate cu greu de oficialii  meciului.

Pentru universitarii gorjeni mai este de disputat în acest an un singur joc, cel din etapa a 14-a, ultima a returului, competiţia în Divizia A desfăşurându-se în sistemul dublu tur-retur. Meciul se dispută tot la mijlocul săptămânii viitoare, miercuri 18 decembrie,  şi nu în week-end, când se joacă celelalte partide ale etapei. UCB Târgu Jiu va juca în deplasare, în ultima etapă din acest an, cu CSU Craiova.

Vizualizări: 602

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: