Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Victorie sau vine furtuna !

Energia s-a încălzit miercuri într-un amical cu divizionara secundă Piteşti, scor 41 la 26. Andrieş e încă supărat după eşecurile dure cu Bacău şi Suceava şi a răbufnit ieri la antrenament. Supărat pe atitudinea elevilor săi, antrenorul i-a certat zdravăn la final şi le-a transmis un mesaj clar înaintea meciului de sâmbătă cu Timişoara: „Trezirea!” „Nu mă sperie deloc meciul. Au fost mai apatici la ultimul antrenament, dar vor fi motivaţi şi vom câştiga. Suntem obligaţi să câştigăm, e un meci de campionat în care jucăm acasă şi trebuie spălată ruşinea de la ultimele două meciuri. Chiar dacă am jucat cu Bacăul şi Suceava, nu trebuia să avem evoluţia pe care am avut-o. Toată lumea să înţeleagă, jucători, antrenori că e un meci greu, nu capital, dar important. Trebuie să câştigăm cu inima, cu sufletul, trebuie să câştigăm”, spune ferm Andrieş. În caz de eşec, se anunţă furtună la club! Preşedintele Andrei Maioreanu le-a impus 3 victorii consecutive, altfel se poate lăsa cu amenzi şi chiar cu demiterea lui Andrieş!Energia ar putea avea o problemă şi cu fanii la meciul de sâmbătă. Partida e programată de la ora 17.30, adică aceeaşi oră la care Pandurii lui Pustai joacă la Piatra Neamţ. Intrarea e liberă la meciul cu Timişoara. „Nu avem nici noi şi nici Pandurii vreo vină că jucăm la aceeaşi oră. Cei care iubesc fotbalul se vor uita la tv iar cei care iubesc handbalul vor veni la sală”, mai spune antrenorul Energiei.

„Nu ne gândim la eşec. Nu e în vocabularul nostru. Sâmbătă plecăm de la ideea că suntem invincibili acasă, nu vreau să mă gândesc la un eşec, toţi ne gândim la victorie.”                         Liviu Andrieş

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: