Vîlceanu acuză un primar PNL. Primarul: „Domnul președinte nu e informat”

Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj, a criticat aspru, la finele săptămânii trecute, un primar liberal pe motiv că primăria pe care o conduce este singura care nu oferă cetăţenilor reducerea de 10%, dacă-şi plătesc impozitele până la 31 martie. Este vorba despre primarul din Fărcăşeşti, Constantin Drăgoescu, care îi transmite preşedintelui liberal că este „prost informat”.

Deputatul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a spus despre Constantin Drăgoescu, primarul din Fărcăşeşti, că este „cam singurul” primar care nu acordă reducerea de 10% cetăţenilor şi firmelor care îşi plătesc dările până la 31 martie. Vîlceanu a încercat să sugereze că Drăgoescu nu s-a aliniat prea tare la gândirea liberală. „Vă dau doar un exemplu, la Fărcăşeşti nu se acordă nici măcar 10% reducere dacă plăteşti până la 31 martie. Asta se întâmplă în cam toate localităţile din Gorj. Cetăţenii din Fărcăşeşti nu beneficiază de lucrul acesta şi este un lucru pe care, stând de vorbă cu primarul de acolo, trebuie să-l rezolvăm. Totuşi, suntem o administraţie liberală”, a declarat Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj.

Deşi extrem de sigur pe el, având în vedere că este din localitate, Dan Vîlceanu este contrazis de primarul liberal Constantin Drăgoescu care îi transmite că această reducere se acordă de când lumea. „Şi noi avem bonificaţia, cum să nu avem. Inclusiv noi, Primăria Fărcăşeşti, avem reducerea până la 31 martie. Avem reducere de când e legea. Este reducere pentru toată lumea, până la data de 31 martie, cine vine şi plăteşte are reducere. Domnul preşedinte nu este informat”, a spus primarul Drăgoescu.

„Domnul Vîlceanu are o problemă personală cu mine”

Mai mult decât atât, primarul Constantin Drăgoescu vorbeşte despre o problemă personală care l-ar fi deranjat pe preşedintele Vîlceanu şi care l-ar fi determinat să-l apostrofeze public. „Domnul Vîlceanu ştiu că m-a sunat în ultima zi, pe data de 31 martie, într-o vineri după masă, dumnealui a venit să plătească la ora 15.50 şi noi deja nu mai adunam taxe pentru că trebuia să depunem la Finanţe. A fost o chestiune personală”, a declarat Constantin Drăgoescu.

La momentul de faţă, în Fărcăşeşti este un grad de colectare de 40% a taxelor şi impozitelor.

Galerie foto


Vizualizări: 1,637

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: