Vîlceanu: Nu primesc niciun primar PSD la PNL

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a spus că evaluarea organizațiilor locale este pe final. Deputatul liberal a spus că este analizat rezultatul de la europarlamentare din fiecare localitate. “Analizăm nu doar rezultatul nostru, ci și pe al celorlalte partide, să vedem ce stă la baza lui. Astăzi facem analiza la Urdari, miercuri la fi la Târgu Jiu, am fost deja în peste 40 de localități”, a spus Vîlceanu.

După ce vor fi discuții în fiecare organizație în parte, urmează o analiză în Biroul Permanent Județean. “Un mesaj pe care l-am transmis tuturor organizațiilor este că nu primesc niciun primar de la PSD la PNL”, a spus Vîlceanu.

Dar, avertizează președintele PNL Gorj, nu vor mai fi tolerate prezențe ale liberalilor la acțiunile PSD. “Nu ai ce să cauți la întâlnire cu PSD, să te plimbi cu Bădălău prin uzina de la Sadu, când noi eram la miting cu președintele Iohannis”, a spus Vîlceanu, făcând referire la primarul liberal de la Bumbești Jiu, care în plină campanie electorală a participat la mai multe acțiuni ale PSD. (R.S.)

Vizualizări: 1,351

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: