Vîlceanu: Ciprian Florescu nu a scos o silabă în CJ Gorj

Liderul PDL Gorj, Dan Vîlceanu, a răspuns ieri atacurilor lui Ciprian Florescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. După ce Florescu a spus că PDL face opoziţie doar în presă, Vîlceanu i-a replicat că nu a scos o vorbă în şedinţele de Consiliu Judeţean, de la începutul mandatului.

PDL a cerut un control prin care să fie justificate cheltuielile de la Clubul Energia, iar Florescu a catalogat solicitarea acestuia ca fiind una pentru imagine. Florescu a mai spus că PDL face opoziţie dintr-un cotlon şi doar în presă. La rândul său, Vîlceanu a râs de Florescu, despre care a spus că nu scoate o silabă în şedinţele de Consiliul Judeţean.

Singura dată când a vorbit a fost ca să-l felicite pe Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Gorj. „Eu m-aş bucura ca domnul Ciprian Florescu să mai vorbească şi în şedinţele de Consiliu Judeţean. Pentru că nu a scos o silabă. Ba nu. A vorbit în ultima şedinţă de Consiliul Judeţean Gorj, a fost prima dată, a vorbit două minute, în care a ţinut să citească de pe o hârtie urarea de La mulţi ani domnului preşedinte al CJ Gorj, moment în care mai aveam să ne ridicăm toţi în picioare şi să strigăm ura. M-aş fi aşteptat de la un vicepreşedinte al Consiliului să aibă poziţii în CJ Gorj, dar la radio şi la tv e foarte activ în a spune nimic, dar în Consiliu nu spune nimic, nu-l lasă tata. Tata e domnul Călinoiu, normal“, a spus Vîlceanu.

Liderul PDL Gorj a mai spus că Ion Călinoiu este ipocrit atunci când spune că cei interesaţi ar putea vedea la Consiliu Judeţean cum sunt cheltuiţi banii daţi de instituţie la Energia, „Aş putea să spun acelaşi lucru în ceea ce priveşte Pandurii. De ce nu s-a dus să se uite în contabilitatea de la Pandurii şi a vrut un control?“, a spus acesta întrebându-se care este teama lui Călinoiu.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: