Vîlceanu, despre candidatura lui Romanescu

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a venit cu clarificări după ce PSD a pus sub semnul întrebării candidatura lui Marcel Romanescu la Primăria Târgu Jiu, din partea liberalilor. “Unii pesediști își dau cu părerea despre candidatul PNL la Primăria Târgu Jiu. Din punctul de vedere al PNL Gorj, Marcel Romanescu este candidatul la alegerile locale. Singurii care nu-l văd candidat la PNL sunt pesediștii”, a menționat Vîlceanu.

Președintele executiv al PSD Gorj, Cosmin Popescu, a făcut luni declarații menite să pună sub semnul întrebării candidatura lui Marcel Romanescu la Primăria Târgu Jiu, din partea PNL. “Avem în curs o cercetare sociologică și noi vrem să ne desemnăm candidat în funcție de candidatul pe care PNL o să îl desemneze pentru Primăria municipiului Târgu Jiu”, a spus Cosmin Popescu. PNL Târgu Jiu l-a desemnat deja pe Marcel Romanescu drept candidat la al doilea mandat, dar Cosmin Popescu a ținut să sublinieze că mai sunt și alte filtre. “Mai există biroul lor permanent județean, conferința județeană”, a spus liderul PSD Gorj.

PSD a mizat probabil pe conflictul evident care există între Dan Vîlceanu și Marcel Romanescu. Acesta din urmă a apreciat reacția rapidă a șefului lui de partid. “Mă bucur că preşedintele Dan Vâlceanu a avut o reacţie imediată, în care nu a lăsat să se amâne o decizie în ceea ce priveşte candidatura mea la Primăria Târgu Jiu. Era o problemă dacă preşedintele sau conducerea nu venea cu o reacţie imediată, pentru că fiecare se putea aştepta la un moment dat la o înţelegere sau la un anumit joc care se putea crea între PNL şi PSD sau măcar între personaje din aceste formaţiuni. Cred că reacţia domnului preşedinte Dan Vâlceanu a fost una corectă şi o reacţie care a lămurit lucrurile în privinţa candidaturii la Primăria Târgu Jiu. Aşa că îl aştept pe Cosmin Popescu cu candidatul PSD. Că aşa a spus“, a transmis Romanescu.

Primarul din Târgu Jiu recunoaște că „pe la colţuri au existat discuţii şi în PNL“, dar susține că la nivel oficial nu. (A.A.)

Vizualizări: 2,737

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: