Cîțu, luat la întrebări în legătură cu Vîlceanu

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, este de câteva zile subiect de presă la nivel național, după ce foștii șefi ai Finanțelor Gorj au fost mutați cu serviciul la sute de kilometri de casă. Asta după ce aceștia au semnat un raport de control privind activitatea firmei Trefo, care aparține familiei Vîlceanu și care ar fi făcut afaceri cu firme fantomă.

Vîlceanu a negat orice implicare în mutarea șefilor de la Finanțe, dar și în afacerile familiei. Faptul că doi gorjeni au fost numiți în posturi cheie din Ministerul de Finanțe a atras însă atenția presei centrale, fiind vorba de Gheorghe Pecingină - secretar de stat și Horațiu Gorun - secretar general adjunct.

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a fost întrebat de jurnaliștii din presa centrală ce caută Dan Vîlceanu aproape zilnic la minister. Mai multe persoane din Ministerul Finanțelor au confirmat pentru HotNews.ro prezența regulată a parlamentarului liberal pe holurile instituției.

Florin Cîțu a răspuns: "Ce înseamnă des?". „Dumnealui vine mai mult decât ceilalți. Și domnul Isar (n.r. - Lucian Isar, un alt apropiat) vine des, dar știm de ce”, a continuat jurnalistul. „Puteți să verificați. Domnul Isar nu a venit decât o singură dată în minister. Domnul Vîlceanu și ceilalți domni vin pentru că sunt colegii mei de partid. Acum, na, asta este. Nu știu ce vreți să spuneți cu asta”, a mai spus Cîțu. (A.A.)

Vizualizări: 3,765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: