Vîlceanu: La şedinţa de mâine îmi voi anunţa demisia

Deputatul de Gorj Dan Vîlceanu și-a anunțat demisia din postul de secretar general al PNL. Asta după ce a refuzat să convoace pentru astăzi un birou executiv, dar l-a convocat pentru sâmbătă.

"Şedinţa convocată mâine este una statutară şi chiar s-a făcut la solicitările pe care preşedintele partidului le-a primit. (...) Colegi din BEx au primit mesaj să vină într-o şedinţă, după aceea au primit un alt mesaj de la Secretariatul General că e mâine şedinţă de BEx. În ceea ce mă priveşte pe mine, eu nu vreau să particip la un asemenea bâlci, şi la şedinţa de mâine îmi voi anunţa demisia din funcţia de secretar general, urmând ca colegii să facă lucrurile aşa cum doresc, dar nu sub supravegherea mea", a precizat Dan Vîlceanu, vineri, la sediul central al PNL.

Întrebat despre o posibilă plecare a sa de la conducerea ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu a arătat că nu are drept scop în viaţă să fie ministru "toată viaţa".

Acesta ar putea reveni astfel la șefia PNL Gorj, de unde s-a suspendat acum câteva săptămâni.

actualizare: Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, vineri, că în şedinţa Biroului Executiv pe care a convocat-o sâmbătă va anunţa decizia sa, întrebat dacă va demisiona din funcţia de preşedinte al PNL.

"Mâine avem un BEx, voi anunţa şi decizia mea, tot ce vom face. Eu am văzut şi aceste documente. Statutul este foarte important pentru mine, pentru că preşedintele PNL este garantul aplicării statutului, regulile pe care le-am aplicat până acum în partid le voi respecta până în ultima secundă când voi fi aici", a spus Cîţu, la sediul PNL.

El a susţinut că a comunicat cu toată lumea şi s-a declarat dezamăgit pentru situaţia în care s-a ajuns.

"Toată această situaţie, trebuie să spun că sunt dezamăgit de această situaţie, pentru că sunt oameni cu care am pornit la drum acum şase luni de zile. Am pornit pentru un proiect, plec în SUA reprezentând România cu câteva întâlniri foarte bune, mă întorc acasă cu această situaţie fără să avem o discuţie", a afirmat Cîţu.

Întrebat câte organizaţii liberale are de partea sa, el a spus că acest lucru se va vedea la congres.

Vizualizări: 5,477

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: