Vîlceanu: Ori PNL va menține premierul, ori PSD scoate PNL din Guvern

Fostul secretar general al PNL, președintele PNL Gorj Dan Vîlceanu, a expus, la Profit News TV, cum crede că va evolua coaliția PSD-PNL.

El spune că România „nu este o ţară care să fi văzut o coaliţie de mare succes”. „Nu prea cred, România nu e o ţară care să fi văzut o coaliţie de mare succes, chiar şi USL-ul, acel mare mastodont, (..) a sfârşit la un an şi ceva, pentru că diferenţele doctrinare, ideologice, sunt atât de mari, şi acum se văd în actuala coaliţie”, a afirmat Vîlceanu. 

Liberalul a explicat care sunt scenariile posibile privind viitorul coaliţiei. „Cred că la rotaţie, apropiindu-se campania electorală, la câtă politică ştiu eu, se vor întâmpla două lucruri posibile. Ori PNL va menţine premierul şi PSD va fi de acord, cu aceleaşi ministere, ori pleacă PSD, pentru că nu poate pleca PNL, decât dacă demisionează premierul. Am mai văziut acest film. Ori, se întâmplă rotaţia şi PSD te scoate de la guvernare, pentru că se vor apropia alegerile şi nu va funcţiona, nu vei putea sta împreună”, a spus Vîlceanu.   

Vizualizări: 1,439

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: