Violatorii din Logreşti, mandate diferite de arestare!

Cei doi tineri care au fost reținuți luni pentru 24 de ore în scandalul minorei din Logrești violate într-o localitate din Vâlcea nu au rămas în libertate, așa cum sperau ei, ambii declarând că, de fapt, fata le-ar fi promis relații sexuale contra unor sume de bani și, în cele din urmă nu s-ar mai fi înțeles la cât trebuia plătit de fiecare în parte.

Minora a negat categoric lucrurile respective, iar anchetatorii îi acuză pe cei doi nu doar de viol, ci și de lipsire ilegală de libertate, fata de 17 ani fiind ținută împotriva voinței ei în casa unuia dintre agresori.

Ion Săscioreanu, proprietarul casei, a primit un mandat de arestare preventivă pentru 15 zile, în timp ce amicul său, Dragoș Petre Chiliban, va sta în arest la domiciliu în următoarele 30 de zile. Decizia judecătorilor de la Târgu Cărbunești nu este definitivă, dar este executorie, cei doi aflând verdictul magistraților ieri dimineață la ora 3.50, cu circa o oră înainte de a le expira ordonanțele de reținere pe 24 de ore. Ei sunt acuzați de mama fetei că au mai încercat și în trecut să abuzeze de aceasta, în lipsa producerii unui viol polițiștii neînregistrând vreo plângere din partea sa. „M-am simțit ca o cârpă că m-am dus la IPJ Gorj și mi-au spus că poate fetei îi place să fie în situații de genul acesta. Le-au dat apă la moară la amândoi pentru că dacă luau măsuri de la început poate nu se ajungea aici. Așa ei or să fie liberi în cele din urmă și ne vor râde în nas, iar noi ce mai putem face?”, spune mama tinerei din Logrești.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: