Adolescentă violată de „prietenii” prietenului ei

În plin scandal al violatorilor de la Vaslui, care au ajuns „celebri” în toată țara pentru că judecătorii i-au lăsat în libertate după ce au batjocorit o fată din satul lor, trei tineri din Gorj, Dolj și Vâlcea au decis să își facă și ei de cap cu o minoră, doi dintre ei primind ieri dimineață cătușe pentru 24 de ore.

Faptele s-au petrecut la sfârșitul săptămânii trecute într-o localitate din Vâlcea, pe zona de graniță cu Gorjul, unde o minoră de 17 ani din Logrești a fost dusă cu forța și obligată să întrețină relații intime cu cei care nu s-au gândit o clipă la faptele lor și la vârsta fetei. Dintre cei trei, doi au fost reclamați la Poliție că ar fi batjocorit-o pe fată, aceasta spunând că nu l-a reclamat și pe al treilea întrucât acesta era prietenul ei și cu el ar fi acceptat să întrețină relații intime de bună voie.

Nimeni nu a explicat deocamdată de ce prietenul fetei nu a sărit să o apere pe aceasta, amicii săi susținând că, de fapt, minora ar fi acceptat de la bun început să întrețină relații sexuale cu toți trei. Aceasta a negat însă informația, iar acasă i-a spus mamei sale că a fost bătută și aruncată într-un portbagaj, fiind dusă de la discoteca din Bustuchin în Vâlcea, unde a fost supusă la perversiuni sexuale. Înainte de episodul acesta unul dintre agresori a lovit-o cu pumnul pe o vecină a fetei, o tânără de 20 de ani care și-a scos și ea certificat medico-legal și a cerut Poliției o anchetă. „Altcineva l-a lovit pe el, eu m-am dus să îl ajut să se ridice și atunci el a sărit cu pumnii la mine. M-a lovit direct în buză și peste față, fără să îi fi făcut ceva. Nici nu l-am cunoscut prea bine până când nu l-am văzut la Poliție la audieri”, a povestit tânăra agresată.

Cei doi indivizi reținuți ieri dimineață de polițiști urmau să fie duși aseară în fața unui complet de judecată pentru ca magistrații să decidă dacă emit sau nu mandat de arestare preventivă pe numele lor, ambii fiind acuzați de viol și lipsire ilegală de libertate. Cazul a ajuns și în atenția celor de la Protecția Copilului Gorj, care au menționat că s-au autosesizat din presă și au deschis propria anchetă, inspectorii instituției urmând să ajungă azi la Logrești pentru a vedea condițiile în care trăiește minora și cei trei frați mai mici ai săi. Condițiile respective sunt unele precare, tatăl fiind plecat la muncă în zona Sibiului, iar mama și copiii stând într-o casă sărăcăcioasă, care îi putea face pe agresori să creadă că nu vor avea probleme dacă vor abuza de minoră.

Vizualizări: 214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: